Damesjeans Only Onlblush rea023

Damesjeans Only Onlblush rea023

Beginnend op: € 45,36

€ 12,14

-73%
De must-have jeans voor vrouwen: Only Onlblush rea023. Ontdek de kwaliteit en stijl van het merk Only.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,36

€ 12,14

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjeans Only Onlblush rea023

Ontdek jeans Only Onlblush rea023 , de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy look. Met zijn slanke pasvorm en flatterende hoge taille biedt deze jeans zowel comfort als stijl. Gemaakt door het beroemde merk Only, is deze jeans de perfecte belichaming van het moderne en vrouwelijkeesprit.

Met zijn tijdloze blauwe kleur is deze jeans perfect voor elke gelegenheid. Of je nu gaat voor een casual look met een t-shirt en sportschoenen, of een gekledere outfit met een blouse en hakken, met deze jeans zie je er op je best uit en voel je je zelfverzekerd. De knoop- en ritssluiting zorgen de hele dag voor perfecte ondersteuning.

De damesdenim jeans Only Onlblush rea023 is gemaakt van denim van hoge kwaliteit, waardoor hij zowel zacht als slijtvast is. De stretchstof zorgt voor veel bewegingsvrijheid, ideaal voor drukke dagen. Bovendien is jeans gemakkelijk te onderhouden, gewoon in de machine wassen volgens de instructies op het label.

Only jeans is een gerenommeerd merk in de wereld van damesmode en met deze blijven ze ons verrassen met hun creativiteit en oog voor detail. De zorgvuldige afwerking en subtiele details zoals de achterzakken en doorstiksels geven deze jeans een vleugje verfijning.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jeans voor je garderobe of een stijlvolle, moderne vrouw cadeau wilt doen, de jeans damescolbert Only Onlblush rea023 is een must-have keuze. Dus voeg deze jeans vandaag nog toe aan je collectie. Je zult er geen spijt van krijgen!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15260760-3915471
Kleur donkerblauwe denim
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten