Jas Jack Wolfskin troposphere

Jas Jack Wolfskin troposphere
Beginnend op: € 201,62
Deze jas is voor de verstokte ontdekkingsreiziger. Of het nu in de stad is of in het mistige bos, het biedt comfortabele warmte en bescherming tegen de elementen.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 201,62
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jas Jack Wolfskin troposphere

Sneeuwbuien en vrieskou - geweldig, laten we gaan! Met de TROPOSPHERE JACKET hoeft u zich geen zorgen te maken over het weer of de temperatuur. Deze waterdichte en winddichte jas bevat onze hoogwaardige MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE isolatie van gerecycleerde synthetische vezels.
Deze fleece is niet alleen erg warm, maar ook ultra-licht en vochtbestendig. Synthetische vezels hebben een vergelijkbare loft als dons - dus TROPOSPHERE is een goed alternatief voor een klassiek donsjack.
Aan de buitenkant hebben we hem voorzien van onze bijzonder goed ademende TEXAPORE O2+. Het is elastisch en biedt u daarom een bijzonder hoog draagcomfort. En natuurlijk is het waterdicht en winddicht.
Autres details
Gewicht: 960 g (maat M)
TEXAPORE O2+ STRETCH 2L: elastisch, zeer waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal (waterkolom : 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
zachte microvezelvoering met bedrukt logo
MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (200 g/m²) : extra warme, high loft-watten van gerecyclede synthetische vezels / MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (120 g/m²): extra warme, high loft-watten van gerecyclede synthetische vezels
vaste capuchon met verstelbare gezichtsopening en volume
ventilatieritsen onder de armen
2 heupzakken, borstzak, binnenzak
nauwsluitende elastische manchetten
waterdichte ritsen
verstelbare zoom

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1111711_5066
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten