Broek Reell Reflex Rib [Grootte M lang]

Broek Reell Reflex Rib [Grootte M lang]
€ 70,53
De Reell Reflex Rib broek is een must-have voor urban fashion fans. Deze klassieke broek van hoge kwaliteit zal je overtuigen.

Only 2 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Broek Reell Reflex Rib

De Reell Reflex Rib broek is een must-have voor alle urban fashion fans. Met hun klassieke snit en kwaliteitsstof combineren ze comfort en stijl voor een casual en trendy look.

Deze broek van het beroemde merk Reell past bij alle lichaamsvormen dankzij de elastische tailleband en het rechte model. Hij past bij elke stijl, of je nu de voorkeur geeft aan een look streetwear of aan iets eleganters.

Geribbelde details aan de zijkanten geven deze broek een vleugje moderniteit en textuur. Ze zorgen ook voor extra comfort doordat ze de bewegingen van je lichaam volgen. Zo kun je vrij bewegen zonder enig ongemak.

Dankzij de hoge kwaliteit stof die voor deze broek is gebruikt, gaat hij een leven lang mee. Je kunt ze elke dag dragen zonder je zorgen te maken dat ze beschadigen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en behouden ze hun vorm, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Of je nu de stad in gaat, 's avonds of in het weekend, Reell Reflex Rib broeken zijn je beste bondgenoot. Ze passen perfect bij allerlei tops, van t-shirts en overhemden tot sweatshirts. Zo kun je verschillende looks creëren die passen bij jouw stemming.

Verwen jezelf nu met de Reell Reflex Rib broek en voeg een must-have toe aan je garderobe. Je zult niet meer zonder willen!

Extra informatie

Merk Reell
Fabrikant SKU 1111-002_01-001_160
Kleur olijfgroen
Kleur Groen
Maat M lang - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Cargo