Doos met 24 lange afstand energiegels - verrijkt met natrium & bcaa chocolade/cocogu genery

Doos met 24 lange afstand energiegels - verrijkt met natrium & bcaa chocolade/cocogu genery

€ 72,80

€ 70,94

Geef je energie voor langeafstandsprestaties een boost met Gu Energy ROCTANE Energy Gel met chocolade en kokos, verrijkt met natrium en BCAA.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Doos met 24 lange afstand energiegels - verrijkt met natrium & bcaa chocolade/cocogu genery

Gu Energy GEL ROCTANE energy gel is een hoogwaardig product speciaal ontwikkeld voor sporters die op zoek zijn naar een energieboost tijdens lange, intensieve inspanningen. Met zijn heerlijke chocolade/kokossmaak is deze energiegel een echte traktatie voor de smaakpapillen, terwijl hij tegelijkertijd essentiële voedingsstoffen levert om je prestaties op peil te houden.

Deze energiegel is verrijkt met natrium en BCAA (vertakte-keten aminozuren) om je lichaam de energie te geven die het nodig heeft tijdens trainingen en wedstrijden. Natrium helpt de elektrolytenbalans in stand te houden en spierkrampen te voorkomen, terwijl BCAA helpt vermoeidheid te verminderen en spierherstel te verbeteren.

Met slechts 100 calorieën per gel is Gu Energy GEL ROCTANE Energy Gel een effectieve, lichte energiebron voor sporters die hun energieniveau gedurende langere perioden op peil moeten houden. Het is ideaal voor activiteiten zoals marathons, triatlons, wielrennen of andere duursportenendurance.

De doos met 24 gels is praktisch en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het de ideale metgezel is voor je trainingen en wedstrijden. De gladde, gemakkelijk in te slikken textuur maakt deze gel ook ideaal voor consumptie tijdens het sporten zonder ongemak te veroorzaken.

Gemaakt door Gu Energy, een merk dat bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit en natuurlijke ingrediënten, is deze energiegel een veilige keuze voor sporters die het allerbeste van hun sportvoeding eisen. Wacht dus niet langer, probeer Gu Energy GEL ROCTANE energy gel en geef je lichaam de energie die het nodig heeft om je sportieve doelen te bereiken!

Extra informatie

Merk GU Energy
Fabrikant SKU 10415
Kleur Uni
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene