Dames trainingsjas met kap Joma Eco Supernova

Dames trainingsjas met kap Joma Eco Supernova

Beginnend op: € 71,89

€ 57,52

-20%
Een milieuvriendelijk, comfortabel sweatshirt voor voetbal- en zaaltrainingen. Gemaakt van gerecycled polyester voor minder impact op het milieu.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 71,89

€ 57,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames trainingsjas met kap Joma Eco Supernova

Sweater met rits voor vrouwen/meisjes. Dit milieuvriendelijke jack is ontworpen om je te vergezellen tijdens je voetbal- en zaalvoetbaltrainingen en om koude rillingen na de training te voorkomen. Het is gemaakt van 100% gerecycled polyester om de impact op het milieu te verminderen.

Dit jack met volledige ritssluiting heeft een knoop voor gemakkelijk openen en sluiten, een verstelbare capuchon met platte trekkoorden en zijzakken met rits voor het veilig opbergen van kleine spullen zoals mobiele telefoons of sleutels. De geribde zoom en manchetten zorgen voor een goede, comfortabele pasvorm en houden de kou buiten.

Voor de productie is 100% gerecycled polyester gebruikt in een duurzaam productieproces. Joma helpt de opwarming van de aarde tegen te gaan en vermindert de uitstoot van vervuilende gassen in de atmosfeer. Dit comfortabele, zachte en slijtvaste materiaal verlengt de levensduur van het sweatshirt. Het houdt spelers warm tijdens trainingen als het weer afkoelt.

Het ontwerp is basic en makkelijk te combineren met elke trainingsbroek. Het heeft een sublimatie met optisch effect op de voorkant voor een modern tintje.

Geborduurd Joma logo.

  • Ritssluiting
  • Geribde jersey zoom en manchetten
  • Capuchon met plat trekkoord
  • Zijzakken
  • Zachte, comfortabele stof
  • Gemaakt van gerecycled polyester
  • 100% gerecycled polyester

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901939.702
Kleur koninklijk/blanco
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene