Dames mackintosh Joma R-Trail

Dames mackintosh Joma R-Trail

Beginnend op: € 153,04

€ 117,86

-23%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 153,04

€ 117,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames mackintosh Joma R-Trail

Dames mackintosh van trail running. Met dit waterdichte jack blijven hardlopers geen moment onopgemerkt. Alles draait om technische eigenschappen, bescherming tegen regen en kou en bewegingsvrijheid. Laat je door niets tegenhouden in de bergen en ga hardlopen, ongeacht het weer.

Voorzien van een volledige ritssluiting, treklipje en beschermende patch om schuren tegen de huid te voorkomen. De binnenflap houdt water en kou buiten. De capuchon heeft een elastische band die zich aanpast aan het hoofd om wegglijden te voorkomen. Hij heeft ook een vizier voor extra bedekking en bescherming. De manchetten en zoom hebben een elastische band voor betere isolatie tegen regen en kou.

Aan de voorkant zitten twee veilige, praktische zakken met rits. De loper kan persoonlijke spullen zoals sleutels, mobiele telefoon en koptelefoon, maar ook energierepen gemakkelijk opbergen en meenemen.

Dit waterdichte jack is gemaakt van waterafstotende stof. Het is ook winddicht en biedt dubbele bescherming. Het is erg licht en beperkt de bewegingsvrijheid niet.

Het ontwerp van de mackintosh is origineel en opvallend. Sporten betekent niet dat je stijl moet opgeven. De meerkleurige sublimatie loopt door het hele kledingstuk en versmelt door een optisch effect. De gekozen tinten passen perfect bij elkaar: roze, blauw, paars en geel. Geniet van een rondje hardlopen in de bergen met deze spectaculaire technische trui. Ook verkrijgbaar in een eenvoudig, monochroom ontwerp dat gemakkelijk te combineren is met de rest van de uitrusting.

Naadloze elementen zijn toegevoegd met Joma Sportech technologie om het kledingstuk altijd lichtgewicht te houden. Het Joma logo en het element op de mouw zijn beide met dit systeem ingevoegd.

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901867.735
Kleur azul/blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene