Korte Helly Hansen Maridalen

Korte Helly Hansen Maridalen
Beginnend op: € 80,67
Ontdek het ultieme comfort met de Helly Hansen Maridalen shorts - topkwaliteit van Helly Hansen in één kledingstuk!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 80,67
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Helly Hansen Maridalen

Ontdek het ultieme in comfort en functionaliteit met de Helly Hansen Maridalen shorts. Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde merk Helly Hansen en zijn ontworpen voor zowel outdoorfanaten als modeliefhebbers. Met hun stijlvolle ontwerp en slanke pasvorm zijn ze een onmisbare aanvulling op je garderobe.

De Helly Hansen Maridalen shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om uitzonderlijke duurzaamheid en comfort te garanderen. De lichtgewicht, ademende stof houdt je koel en comfortabel, zelfs op de warmste dagen. Bovendien zijn ze voorzien van Helly Tech Performance-technologie, waardoor ze waterdicht, winddicht en ademend zijn, zodat je droog en beschermd blijft tegen de elementen.

Deze shorts zitten ook boordevol praktische functies om aan je behoeften te voldoen tijdens je buitenactiviteiten. In de zakken met rits zitten kleine spullen veilig opgeborgen, terwijl de verstelbare elastische tailleband voor een goede pasvorm zorgt. Bovendien maken de neutrale kleur en discrete details het een veelzijdig kledingstuk dat je voor alle gelegenheden kunt dragen.

Of je nu gaat wandelen, kamperen of gewoon door de stad slentert, de Helly Hansen Maridalen short houdt je gezelschap met stijl en functionaliteit. Met zijn korte snit geeft hij je totale bewegingsvrijheid, zodat je optimaal van je activiteiten kunt genieten en toch modieus blijft.

Kortom, de Helly Hansen Maridalen Short is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, duurzame en veelzijdige korte broek voor zijn avonturen in de buitenlucht. Wacht dus niet langer, koop de jouwe vandaag nog en maak je klaar voor onvergetelijke ervaringen in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 62851-757
Kleur kiezel
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene