Waterdichte jas met capuchon Helly Hansen Arc

Waterdichte jas met capuchon Helly Hansen Arc
Beginnend op: € 352,92
Trotseer de elementen met vertrouwen in de waterdichte jas met capuchon van Helly Hansen Arc, ontworpen voor liefhebbers van trail.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 352,92
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte jas met capuchon Helly Hansen Arc

Ontdek de waterdichte jas met capuchon Helly Hansen Arc, speciaal ontworpen voor trail liefhebbers. Dit hoogwaardige jack is de perfecte keuze voor buitenavonturen in alle weersomstandigheden.

Helly Hansen staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en het Arc jack is daarop geen uitzondering. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ultieme bescherming tegen regen en wind, terwijl het licht en ademend is voor optimaal comfort tijdens je activiteiten.

Met de verstelbare capuchon kun je je hoofd bedekken als het regent of waait, en hij kan ook in de kraag worden opgeborgen als je hem niet gebruikt. Elastische manchetten en een verstelbare tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm zodat er geen water naar binnen sijpelt.

Het Arc jack is speciaal ontworpen voor trail liefhebbers, met reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker, en een borstzak met rits om je kleine benodigdheden veilig op te bergen. Het heeft ook een waterdichte YKK-rits voor extra bescherming tegen water.

Of je nu een fanatieke hardloper bent of gewoon op zoek naar een waterdicht kwaliteitsjack voor je buitenactiviteiten, het Helly Hansen Arc waterdichte jack met capuchon is de perfecte keuze. Het combineert functionaliteit, prestaties en stijl om je te vergezellen op al je avonturen op de trails. Wacht dus niet langer en koop dit hoogwaardige jack voor een ongeëvenaarde ervaring op trail.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53918-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene