Opvouwbare jas Helly Hansen Belfast 2

Opvouwbare jas Helly Hansen Belfast 2
Beginnend op: € 151,25
Lichtgewicht, praktische bescherming voor skiliefhebbers: de opvouwbare Helly Hansen Belfast 2 jas van het beroemde merk Helly Hansen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 151,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Opvouwbare jas Helly Hansen Belfast 2

De opvouwbare jas Helly Hansen Belfast 2 is de ideale metgezel voor al je ski-avonturen. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige sportkleding, combineert deze jas stijl en functionaliteit om je een onvergelijkbare ski-ervaring te geven.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je de hele dag warm en droog op de piste. De Helly Tech Performance-technologie zorgt voor optimale waterdichtheid en ademend vermogen, zodat je zelfs onder de zwaarste omstandigheden droog blijft. Bovendien is het jack voorzien van PrimaLoft-isolatie om je te beschermen tegen kou en wind, terwijl het lichtgewicht is en gemakkelijk in je rugzak op te bergen is voor excursies.

Het Helly Hansen Belfast 2 vouwjack is speciaal ontworpen voor veeleisende skiërs. Het heeft een groot aantal praktische functies, zoals zakken met rits om je spullen veilig op te bergen, een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen de elementen en ventilatieritsen om je lichaamstemperatuur te reguleren.

Maar dat is niet alles: deze jas is ook erg stijlvol, met zijn strakke ontwerp en felle kleuren. Je kunt hem zowel op de piste als in de stad dragen en zo een vleugje stijl aan je ski-outfit toevoegen.

De opvouwbare jas Helly Hansen Belfast 2 is niet alleen functioneel en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. De stof is bluesign®-gecertificeerd en gemaakt van gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan het behoud van het milieu.

Of je nu een fanatieke skiër bent of een amateur die op zoek is naar een kwaliteitsjack, het opvouwbare jack Helly Hansen Belfast 2 voldoet aan al je verwachtingen. Met zijn stijlvolle ontwerp, praktische functies en geavanceerde technologie zal het snel je favoriete ski-jas worden. Wacht dus niet langer, koop nu je Helly Hansen Belfast 2 opvouwbare jas en maak je klaar om stijlvol en comfortabel de piste op te gaan.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53424-991
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene