T-shirt Le Coq Sportif Bat N°3

T-shirt Le Coq Sportif Bat N°3
Beginnend op: € 41,84
Ontdek het Le Coq Sportif Bat N°3 T-shirt, de perfecte keuze voor mode- en sportfans, gemaakt door het legendarische Franse merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 41,84
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Le Coq Sportif Bat N°3

Het Le Coq Sportif Bat N°3 T-shirt is een must-have voor alle mode- en sportfans. Ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif, is dit T-shirt zowel stijlvol als comfortabel. Het unieke ontwerp met is voorzien van het beroemde haantjeslogo, al tientallen jaren een symbool van het merk.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardig katoen en biedt de hele dag optimaal comfort. De klassieke snit en korte mouwen maken het ideaal voor alle gelegenheden. Of het nu voor een intensieve trainingssessie is of voor een casual dagje in de stad, dit T-shirt zal je favoriete bondgenoot zijn.

Maar wat dit T-shirt echt speciaal maakt, is zijn Bat N°3 print. Dit originele en trendy motief voegt een vleugje originaliteit toe aan je outfit. Met zijn felle kleuren en dynamische ontwerp zal het niet onopgemerkt blijven. Met dit T-shirt val je zeker op in stijl.

Dit T-shirt ziet er niet alleen goed uit, het staat ook garant voor kwaliteit. Het is met zorg gemaakt door een gerenommeerd merk als Le Coq Sportif, het is duurzaam en slijtvast. Je kunt het keer op keer dragen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het zijn vorm of kleuren verliest.

Dus trakteer jezelf op het Le Coq Sportif Bat N°3 T-shirt en voeg een vleugje sportswear toe aan je garderobe. Of je nu fan bent van het merk of op zoek bent naar een origineel, kwalitatief T-shirt, dit T-shirt zal aan al je verwachtingen voldoen. Bestel het nu en laat trots je passie voor Le Coq Sportif zien.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410644
Kleur scarabee/nieuw optisch wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene