T-shirt Alpha Industries Nasa Orbit

T-shirt Alpha Industries Nasa Orbit

Beginnend op: € 35,29

€ 26,84

-24%
Het Alpha Industries Nasa Orbit T-shirt is een must-have voor elke man, met zijn normale pasvorm en 100% katoenen stof!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 26,84

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries Nasa Orbit

Het NASA Orbit T-shirt van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm en 100% katoenen stof biedt dit T-shirt zowel comfort als stijl.
Een van de kenmerken van dit T-shirt is de zeefdruk van de maan van NASA op de borst. Dit unieke motief illustreert je liefde voor ruimteverkenning en voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je outfit. De print is gedurfd en opvallend, waardoor het een geweldig gespreksonderwerp is.
Naast het opvallende ontwerp biedt het T-shirt NASA Orbit ook praktische functies. Ribboorden bij de hals zorgen voor een stevige en comfortabele pasvorm, zodat het t-shirt de hele dag goed blijft zitten. Het vlaglabel op de linkermouw voegt een subtiel vleugje branding toe en geeft het t-shirt een premium uitstraling.
Voor extra comfort heeft het NASA Orbit t-shirt een RBF nekband aan de binnenkant. Deze band helpt schuren en wrijven voorkomen, zodat je het T-shirt lange tijd zonder ongemak kunt dragen. Of je nu boodschappen doet of thuis ontspant, met dit T-shirt voel je je comfortabel en stijlvol.
Met een gewicht van 160g/m² biedt dit T-shirt de perfecte balans tussen lichtheid en duurzaamheid. Het kan het hele jaar door gedragen worden, houdt je koel in de zomer en biedt een extra laagje warmte in de koudere maanden. De hoogwaardige katoenen stof zorgt ervoor dat het T-shirt zacht aanvoelt en bestand is tegen regelmatig wassen en dragen.
Het NASA Orbit T-shirt van Alpha Industries is een must-have voor elke fan van ruimteverkenning of voor degenen die een unieke touch aan hun garderobe willen toevoegen. Met zijn normale pasvorm, comfortabele katoenen stof en opvallende ontwerp is dit T-shirt een veelzijdige en stijlvolle optie. Of je nu een casual dagje uit gaat met vrienden of een sociaal evenement bijwoont, dit shirt zal je outfit verbeteren en je individualiteit laten zien. Mis dit iconische stuk van Alpha Industries niet.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146510-679
Kleur vintage salie
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene