Sweatshirt Alpha Industries College Camo

Sweatshirt Alpha Industries College Camo

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

-20%
Het College Camo sweatshirt vanAlpha Industries: comfortabel en trendy, een must-have voor elke modebewuste man.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Alpha Industries College Camo

De College Camo Sweater van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit sweatshirt heeft een normale pasvorm en biedt zowel comfort als stijl voor dagelijks gebruik. De buitenkant van dit sweatshirt is gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester en voelt niet alleen zacht aan, maar is ook duurzaam, waardoor het een investering voor de lange termijn is.


De College Camo Sweater heeft een klassieke ronde hals en is voorzien van Alpha Industries's kenmerkende Alpha Camouflage Siebdruck print op de borst. Deze unieke print geeft het look sweatshirt een urban feel. Bovendien heeft het sweatshirt een utility pocket, zodat je kleine benodigdheden zoals sleutels of je telefoon gemakkelijk kunt opbergen.


Het RBF-label op het sweatshirt voegt een vleugje authenticiteit toe en weerspiegelt de toewijding van het merk aan vakmanschap. Geribde boorden bij de hals, mouwen en zoom zorgen voor een perfecte pasvorm en helpen warmte vast te houden op koelere dagen. De geborstelde fleece voering zorgt voor extra comfort, waardoor dit sweatshirt ideaal is voor loungen of casual uitjes.


Voor extra stijl is de College Camo Sweater voorzien van een vlaglabel op de linkermouw, dat het iconische logo van het merk benadrukt. Dit subtiele detail voegt een vleugje patriottisme toe en weerspiegelt het erfgoed van het merk. Bovendien voegt de rode choker aan de binnenkant een vleugje kleur toe en versterkt het de esthetische aantrekkingskracht van het ensemble.


Of je nu naar een casual meeting gaat, boodschappen gaat doen of gewoon lekker thuis gaat relaxen, de College Camo Sweater van Alpha Industries is een veelzijdige keuze die moeiteloos comfort en stijl combineert. Combineer hem met jeans en sportschoenen voor een casual look, of kleed hem aan met een chino broek en laarzen voor een meer verfijnd ensemble.


Investeer vandaag nog in de College Camo Sweater en ervaar de superieure kwaliteit en tijdloze stijl waar Alpha Industries bekend om staat. Met zijn duurzame constructie en stijlvolle details wordt dit sweatshirt zeker een vaste waarde in je garderobe voor de komende seizoenen.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146306-714
Kleur mosgroen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1