Cargo broek Alpha Industries Aircraft

Cargo broek Alpha Industries Aircraft

Beginnend op: € 110,92

€ 63,46

-43%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van de cargo Alpha Industries Aircraft broek, ontworpen door het beroemde merk Alpha Industries.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,92

€ 63,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cargo broek Alpha Industries Aircraft

De cargo Alpha Industries Aircraft broek is een must-have voor liefhebbers van urban casual fashion. Gemaakt door het beroemde merk Alpha Industries, bekend om zijn kwaliteitskleding en militaire esthetiek, is deze broek zowel functioneel als modieus.

Met hun op de luchtvaart geïnspireerde ontwerp is de cargo Alpha Industries Aircraft broek een perfecte mix van stijl en comfort. De broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel slijtvast als licht, ideaal voor alle dagelijkse activiteiten.

Met meerdere zakken biedt deze broek veel opbergruimte zodat je al je essentials mee kunt nemen. Zijzakken met kleppen, beenzakken op cargo en achterzakken met drukknopen houden je spullen veilig en geven je look een unieke touch.

De cargo Alpha Industries Aircraft broek is niet alleen functioneel, maar ziet er ook geweldig uit. Het rechte model en de verstelbare tailleband passen zich aan alle lichaamsvormen aan en verbeteren je silhouet. Door de tijdloze kaki kleur is het een veelzijdige keuze die makkelijk te combineren is met al je outfits.

Of je nu een dagje naar de stad gaat, een wandeling op het platteland maakt of een avondje uit met vrienden, de cargo Alpha Industries Aircraft broek is de ideale keuze voor een casual en trendy look. De tijdloze stijl zorgt ervoor dat look altijd in de mode is, ongeacht de trends van het moment.

Wacht dus niet langer en voeg de cargo Alpha Industries Aircraft broek vandaag nog toe aan je garderobe. Vertrouw op de kwaliteit en stijl van het merk Alpha Industries en draag deze veelzijdige broek die je op al je avonturen zal vergezellen.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146200-142
Kleur donkere olijf
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene