Overhemd Alpha Industries

Overhemd Alpha Industries

Beginnend op: € 85,71

€ 66,12

-23%
Trakteer jezelf op een trendy look met het Overshirt Alpha Industries. De normale pasvorm en katoenen stof maken het een must-have voor je garderobe.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,71

€ 66,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Overhemd Alpha Industries

Het Color Block Overshirt van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm en 100% katoenen buitenkant biedt dit jack zowel stijl als comfort.
Met het iconische RBF-label op de linkermouw en een geweven Alpha Industries -label op de linkeronderzak is dit overshirt een bewijs van de aandacht van het merk voor detail. De vier overhemdzakken voegen niet alleen een vleugje functionaliteit toe, maar versterken ook het algehele ontwerp van het jack.
De knoopsluiting geeft het overshirt een klassieke touch, waardoor het veelzijdig is voor casual en semi-formele gelegenheden. Het kleurblokpatroon voegt een modern tintje toe aan het ensemble, waardoor het opvalt in de menigte.
De versleten look van het jack geeft het een ruig, versleten gevoel en voegt karakter toe aan elke outfit. Of je het nu combineert met jeans en een T-shirt of over een overhemd met knopen draagt, dit overhemd zal je stijl zeker een boost geven.
Met zijn hoogwaardige constructie en aandacht voor detail is het Color Block Overshirt van Alpha Industries gemaakt om lang mee te gaan. De duurzame katoenen buitenkant zorgt ervoor dat het jack bestand is tegen dagelijkse slijtage, waardoor het een betrouwbare keuze is voor elke man die veel onderweg is.
Dit overshirt is verkrijgbaar in verschillende maten en biedt een comfortabele en flatterende pasvorm voor elk lichaamstype. Van petite tot XXL, je vindt de perfecte maat die bij je past.
Samengevat is het Color Block Overshirt van Alpha Industries een must-have aanvulling op de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm, duurzame constructie en stijlvolle ontwerp is dit shirt de perfecte mix van mode en functionaliteit. Of je nu gaat voor een casual dag of een avondje uit, met dit overhemd zie je er moeiteloos stijlvol uit.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146110-13
Kleur kaki
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene