Kinderhonkbalpet Jack & Jones Jacciti

Kinderhonkbalpet Jack & Jones Jacciti

Beginnend op: € 18,14

€ 13,45

-26%
De Jack & Jones Jacciti baseballpet: stijl en kwaliteit voor kinderen, van Jack & Jones.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 18,14

€ 13,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderhonkbalpet Jack & Jones Jacciti

De Jack & Jones Jacciti baseballpet voor kinderen is de perfecte keuze voor jonge fans van dit iconische merk. Deze pet heeft het Jack & Jones logo geborduurd op de voorkant en biedt een casual en trendy stijl. Gemaakt door het beroemde herenmerk Jack & Jones, is deze pet gemaakt van hoogwaardige materialen om uitzonderlijk comfort en duurzaamheid te garanderen.

Perfect voor kinderen van alle leeftijden, de Jacciti pet is verkrijgbaar in maat junior en past gemakkelijk op elk hoofd dankzij de verstelbare band aan de achterkant. Of het nu gaat om een avondje uit in de stad of een dagje naar school, deze pet geeft elke outfit een vleugje stijl.

De Jack & Jones Jacciti baseballpet voor kinderen is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Hij beschermt het gezicht effectief tegen zonnestralen en houdt het hoofd koel op warme dagen. Het klassieke, tijdloze ontwerp maakt het bovendien een veelzijdig accessoire dat bij elk type kleding gedragen kan worden.

Met de Jack & Jones Jacciti baseballpet voor kinderen kan je kind zijn of haar liefde voor het merk laten zien en er toch comfortabel en stijlvol uitzien. Als cadeau of voor je eigen kind, deze pet is een must-have voor elke jonge modefan. Bestel de jouwe nu en geef je kind een modeaccessoire van hoge kwaliteit dat niet onopgemerkt zal blijven.

Extra informatie

Merk Jack & Jones
Fabrikant SKU 12249987-4391843
Kleur marineblazer
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior