T-shirt Alpha Industries Basic ML

T-shirt Alpha Industries Basic ML

Beginnend op: € 23,19

€ 19,07

-18%
Ontdek het Alpha Industries Basic ML T-shirt, een must-have voor de herengarderobe gemaakt van 100% katoen voor optimaal draagcomfort.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 19,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries Basic ML

De Basic T ML van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit regular-fit t-shirt is gemaakt van 100% katoen en biedt zowel comfort als stijl.


De ronde hals zorgt voor een klassieke en tijdloze look, terwijl het Alpha Siebdruck-logo op de borst een vleugje authenticiteit toevoegt. De single jersey constructie voelt zacht en licht aan, waardoor het ideaal is om elke dag te dragen.


Met een gewicht van 160 g/m² biedt dit T-shirt de perfecte balans tussen duurzaamheid en ademend vermogen. Ribboord bij de hals voegt subtiele details toe, terwijl het vlaglabel op de linkermouw een vleugje merkherkenning toevoegt.


De Basic T ML heeft ook een handige nekband aan de binnenkant, zodat hij de hele dag comfortabel zit. Of je nu naar de sportschool gaat, boodschappen doet of gewoon thuis ontspant, met dit shirt zie je er goed uit en voel je je ook goed.


Combineer het met jeans of shorts voor een casual look, of kleed het aan met een chino-broek voor een meer verfijnde stijl. De veelzijdigheid van dit T-shirt maakt het een must-have voor elke mannengarderobe.


Kies uit verschillende kleuren die bij je persoonlijke stijl passen, waaronder klassiek zwart, marineblauw en wit. Welke kleur je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een product van hoge kwaliteit krijgt van Alpha Industries.
Investeer vandaag nog in de Basic T ML en ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 118533-679
Kleur vintage zand
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1