Waterdicht Joma R-City

Waterdicht Joma R-City

Beginnend op: € 65,52

€ 48,91

-25%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,52

€ 48,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht Joma R-City

Grote mackintosh voor mannen. Optimale bescherming tegen wind, kou en regen in één enkel kledingstuk. Laat niets je tegenhouden om in de stad of op het pad te rennen, ongeacht het weer.

Inclusief een borstlange ritssluiting voor extra bedekking. Het houdt water en kou tot een minimum beperkt en is niet moeilijk te dragen met de halve rits. De rits is afsluitbaar voor extra veiligheid. Bovendien is de kraag opstaand om dit gebied te beschermen en zijn de naden bedekt om schuren tegen de huid te voorkomen. Elastische manchetten en zoom houden lichaamswarmte, kou en vocht buiten. Alles is ontworpen om zo waterdicht mogelijk te zijn zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Dit jack is gemaakt van waterdichte stof. Het is ook winddicht, dus het weer vormt geen belemmering als je kilometers maakt. Het is erg licht en beperkt je niet in je bewegingsvrijheid.

Hij is ook 360° reflecterend. Ideaal dus voor hardlopen in de stad. Hardlopers zijn aan alle vier de kanten zichtbaar dankzij het reflecterende detail op de achterkant en het Joma logo op de voorkant met hetzelfde effect. Nieuw is dat Joma een reflecterende print heeft toegevoegd op de mouw van de gegevens van het hoofdkantoor. Al deze details zorgen voor een veiligere sessie 's nachts op running.

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103169.726
Kleur koninklijk
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene