Meisjes-T-shirt met v-hals Vero Moda Heart

Meisjes-T-shirt met v-hals Vero Moda Heart

Beginnend op: € 22,17

€ 13,61

-39%
Ontdek het meisjes T-shirt met V-hals Vero Moda Heart voor een jong en trendy look getekend door het beroemde merk Vero Moda.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 22,17

€ 13,61

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes-T-shirt met v-hals Vero Moda Heart

Dit meisjes-T-shirt met V-hals van Vero Moda is een must-have voor alle modebewuste jonge vrouwen. Met zijn moderne, vrouwelijke ontwerp is het perfect voor junioren die op zoek zijn naar een trendy, comfortabele look.

Gemaakt van 100% katoen van hoge kwaliteit, is dit T-shirt uitzonderlijk zacht en ademend voor de hele dag comfort. De V-hals met accentueert de halslijn en voegt een vleugje elegantie toe aan het ensemble.

Maar wat dit T-shirt echt bijzonder maakt, is het hartvormige motief dat subtiel op de borst is geborduurd. Dit tijdloze symbool van liefde en vrouwelijkheid geeft al je outfits een romantische touch.

Of het nu gaat om een casual dagje met vrienden of een romantisch avondje uit, dit T-shirt met V-hals van Vero Moda Heart zal je modieuze bondgenoot zijn. Combineer het met jeans en gympen voor een casual look of met een rok en hakken voor een meer sophisticated look.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor elk figuur en is een must-have in je garderobe. Dus wacht niet langer en voeg het toe aan je winkelmandje voor een chique, on-trend stijl voor elke gelegenheid.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10305787-4476960
Kleur sneeuwwitje kleine dingen zwart + goud
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior