Damespyjama's Triumph PK SSL 10 CO/MD

Damespyjama's Triumph PK SSL 10 CO/MD
Beginnend op: € 55,46
Verwen jezelf met het comfort en de elegantie van de damespyjama Triumph PK SSL 10 CO/MD, gemaakt door het beroemde merk Triumph.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 55,46
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damespyjama's Triumph PK SSL 10 CO/MD

Ontdek de nieuwe damespyjama van Triumph PK SSL 10 CO/MD, een must-have voor je nachtkastje. Deze pyjama van het beroemde merk Triumph combineert comfort en elegantie voor een perfecte nachtrust.

Triumph staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze pyjama is daarop geen uitzondering. Deze pyjama is gemaakt van katoen en modal en voelt zacht en licht aan op de huid. Katoen is een natuurlijke stof die je huid laat ademen terwijl je slaapt, terwijl modal, een natuurlijke vezel, je de hele nacht koel en comfortabel houdt.

Het pyjamadesign is eenvoudig en tijdloos, met een top met korte mouwen en een recht gesneden broek voor een perfecte pasvorm. De witte kleur en de kanten details op de mouwen geven het geheel een vleugje vrouwelijkheid en verfijning.

Maar het is niet alleen de look die deze pyjama zo speciaal maakt. Hij is ook ontworpen voor optimaal comfort. De broek heeft een elastische tailleband die past bij alle lichaamsvormen, terwijl de top een losse pasvorm heeft zodat je vrij kunt bewegen terwijl je slaapt. Zo blijf je de hele nacht comfortabel en word je ontspannen en uitgerust wakker.

De Triumph PK SSL 10 CO/MD damespyjama is ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen zonder hun vorm of kleur te verliezen. Je kunt ze dus keer op keer dragen zonder je zorgen te maken over het onderhoud.

Of je nu houdt van warme, knusse nachten of koele, frisse nachten, deze pyjama past bij alle temperaturen. Ze zijn licht en ademend voor warme zomernachten en kunnen worden gecombineerd met een kamerjas voor koudere winternachten.

Kortom, Triumph PK SSL 10 CO/MD damespyjama's zijn een must-have voor alle vrouwen die comfort en stijl willen combineren terwijl ze slapen. Met zijn superieure kwaliteit, elegante ontwerp en optimale comfort wordt het zeker je nieuwe favoriete pyjama. Voeg ze nu toe aan je slaapmodecollectie en maak je klaar voor rustige, comfortabele nachten.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10214839-M021
Kleur violet - licht combinatie
Kleur Paars
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene