Damespyjama's Triumph Sets PK SSL

Damespyjama's Triumph Sets PK SSL
Beginnend op: € 55,46
Zachtheid en comfort gegarandeerd met de damespyjama Triumph Sets PK SSL. Ideaal voor een rustige nachtrust of om de hele dag in te blijven. Gemaakt door Triumph.

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Damespyjama's Triumph Sets PK SSL

Trakteer jezelf op een heerlijke nachtrust met de damespyjama Triumph Sets PK SSL. Ontworpen door het gerenommeerde lingeriemerk Triumph, is deze pyjama speciaal gemaakt om vrouwen optimaal comfort te bieden. Met zijn elegante ontwerp en superieure kwaliteit is deze pyjama een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een rustige, ontspannen nachtrust.

De Triumph Sets PK SSL damespyjama is gemaakt van hoogwaardige materialen voor ultiem comfort. De zachte, lichtgewicht stof streelt de huid zachtjes, terwijl de losse, ontspannen pasvorm je lichaam volledig laat ontspannen. Of je nu graag slaapt in een ruimvallende of slankzittende pyjama, deze pyjama past perfect bij je lichaam voor een ongeëvenaard gevoel van comfort.

De pyjamatop heeft een stijlvolle V-hals en een relaxte pasvorm, terwijl de onderkant een elastische tailleband heeft voor een perfecte pasvorm. Met korte mouwen en een knielengte is deze pyjama ideaal voor warme zomeravonden. Bovendien voegt het vrouwelijke streeppatroon een vleugje stijl toe aan je nachtkleding.

Deze pyjama is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine en is perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu een rustige avond thuis doorbrengt of vrienden uitnodigt voor een logeerpartij, Triumph Sets PK SSL damespyjama's zijn de perfecte keuze om je goed te voelen en er goed uit te zien.

Gun jezelf de beste nachtrust met de damespyjama Triumph Sets PK SSL. Deze pyjama is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor alle moderne vrouwen. Dus waarom zou je wachten? Voeg ze nu toe aan je garderobe en geniet van een rustige en comfortabele nachtrust dankzij Triumph.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10214839-00YK
Kleur flash roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene