Vrouwenbeha Triumph Beauty-full Darling W02

Vrouwenbeha Triumph Beauty-full Darling W02

Beginnend op: € 55,45

€ 29,28

-47%
Ontdek de Triumph Beauty-Full Darling bh: comfortabel, elegant en perfect passend bij je vrouwelijke lichaam dankzij het verfijnde kant.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 29,28

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Beauty-full Darling W02

De Triumph Beauty-full Darling W02 damesbeha is een echt juweeltje in je lingerie garderobe. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, combineert deze bh perfect comfort en elegantie om je vrouwelijke silhouet te verbeteren.

Dankzij de gerenommeerde merknaam kun je zeker zijn van de kwaliteit van deze bh. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast voor optimaal comfort, de hele dag lang. Het merk Triumph staat bekend om zijn snits, die perfect zijn aangepast aan de vrouwelijke vorm, en deze bh is daarop geen uitzondering. Hij omhelst je rondingen voor perfecte ondersteuning en een mooi silhouet.

Het ontwerp van Triumph Beauty-full Darling W02 is zowel modern als tijdloos. Hij is zwart van kleur en is versierd met delicate kanten details aan de bovenkant van de cups. Deze vrouwelijke touch voegt een vleugje sensualiteit toe aan deze bh, terwijl hij toch discreet en elegant blijft. Je kunt hem elke dag dragen of voor speciale gelegenheden, en hij zal zeker elke keer opvallen.

Deze bh is speciaal ontworpen voor vrouwen die zich mooi en comfortabel willen voelen in hun lingerie. Met zijn verstelbare bandjes en klittenbandsluiting past hij zich perfect aan je lichaamsvorm aan voor comfort op maat. Je kunt je dus vrij bewegen zonder je zorgen te maken over je beha.

Kortom, de Triumph Beauty-full Darling W02 damesbeha is een must-have voor elke vrouw. Met zijn gerenommeerde merknaam, onberispelijke kwaliteit, elegante, vrouwelijke design en onvergelijkbaar comfort zal hij je zeker overtuigen. Aarzel niet langer en trakteer jezelf op dit juweeltje van lingerie om je elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10156816-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene