Zwembroek Arena Dreamy

Zwembroek Arena Dreamy

Beginnend op: € 33,28

€ 25,46

-23%
Ga in stijl het water in met de Boxer Swimming Arena Dreamy, de perfecte combinatie van prestaties en comfort voor je zwemsessies!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 33,28

€ 25,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroek Arena Dreamy

Het boxer zwempak Arena Dreamy is de ideale keuze voor zwemmers die op zoek zijn naar prestaties en comfort. Ontworpen door het gerenommeerde merk Arena, biedt deze boxer een goede pasvorm en een stijlvol ontwerp om je te vergezellen tijdens je zwemtrainingen en wedstrijden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen geeft deze boxer je een gevoel van lichtheid en bewegingsvrijheid in het water. De chloor- en slijtvaste stof garandeert een lange levensduur, zelfs na vele trainingen.

Het elegante ontwerp van boxer Dreamy is geïnspireerd op de zwemwereld en zorgt ervoor dat je zeker opvalt aan de rand van het zwembad. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus keuze genoeg voor een unieke, persoonlijke look.

Dankzij de slanke pasvorm biedt deze boxer optimale ondersteuning voor maximale prestaties in het water. De elastische tailleband zorgt voor een comfortabele pasvorm zonder af te glijden, zodat je je volledig op het zwemmen kunt concentreren.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, de Arena Dreamy swimming boxer is een perfecte keuze om je te vergezellen tijdens je trainingen en wedstrijden. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Arena om je prestaties in het water te verbeteren. Bestel hem nu en maak je klaar om je zwemdromen waar te maken.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006704-580
Kleur zwart/turq
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene