Dames zwempak uit 1 stuk Arena Swim Pro Back Graphic

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Swim Pro Back Graphic

Beginnend op: € 37,31

€ 28,26

-24%
Krijg de ultieme prestaties met het Arena Swim Pro Back Graphic zwempak voor dames - ideaal voor je zwemsessies.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 28,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Swim Pro Back Graphic

Duik in de wereld van het zwemmen in stijl met het Arena Swim Pro Back Graphic 1-delig zwempak voor dames! Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit zwempak prestaties en elegantie perfect.

Voor vrouwen met een passie voor zwemmen is dit zwempak een must-have. Dankzij het ergonomische ontwerp biedt het een perfecte pasvorm en veel bewegingsvrijheid in het water. Je kunt je volledig concentreren op het zwemmen, zonder gehinderd te worden door je outfit.

Het Arena Swim Pro Back Graphic 1-delige zwempak is ook voorzien van de MaxLife technologie, die een uitzonderlijke weerstand tegen chloor en zonnestralen garandeert. Dit betekent dat je zwempak zijn kleur en vorm behoudt, zelfs na vele trainingen en wedstrijden.

Maar wat deze zwembroek echt bijzonder maakt, is het unieke grafische ontwerp. Met zijn dynamische, kleurrijke patronen zul je niet onopgemerkt blijven aan de rand van het zwembad. Bovendien voegt de V-vormige rug een vleugje vrouwelijkheid toe en zal het je figuur verbeteren.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena Swim Pro Back Graphic 1-delig zwempak voor dames zal je bondgenoot zijn voor al je zwemsessies. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen bij alle lichaamsvormen voor optimaal comfort.

Wacht niet langer om deze zwembroek aan je collectie zwemkleding toe te voegen. Met Arena profiteer je van een kwaliteitsproduct dat is ontworpen voor vrouwen die prestaties en stijl willen combineren. Aarzel niet en duik in de wereld van het zwemmen met het Arena Swim Pro Back Graphic 1-delig zwempak!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 005532-580
Kleur zwart/water
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1