Alle Nationale Voetbal Teams Shirts met korting

Droomt u ervan om de officiële wedstrijd- en trainingstenues van uw favoriete landen te dragen? Mis de kans niet om ze helemaal van jezelf te maken. Sportisgoood heeft speciale aanbiedingen voor alle shirts, jacks, shorts, broeken en diverse accessoires van alle grote nationale voetbalteams.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kleding en accessoires voor spelers, fans en verzamelaars

Er zijn veel manieren om je team te steunen. De meest gebruikelijke manier is het dragen van authentieke teamshirts. Daarna komen andere soorten kleding zoals T-shirts, polo's, jassen en accessoires in hun kleuren. Op sportisgood vindt u deze tegen onklopbare prijzen.

Nationale ploeg shirts

Herbeleef de grootste internationale voetbalevenementen door het aantrekken van de shirts van de grootste nationale teams die de geschiedenis hebben getekend van de FIFA World Cup, de Golden Cup, de Asian Cup, de Copa America, de CAN en de Euro. Vind de authentieke uit- en thuisshirts van Frankrijk, Portugal, België, Spanje, Nederland, Polen, Italië, Engeland, Duitsland, Kroatië, Ghana, Nigeria, Marokko, Kameroen, Egypte, Tunesië, Brazilië, VS, Chili, Saudi-Arabië, Zuid-Korea en Australië tegen speciale prijzen.

Ontdek ook een breed scala aan retro-wedstrijdtenues van de grote teams van de wereld tijdens hun gloriemomenten, zoals het Argentinië-truitje uit 1986, gedragen door de legendarische Diego Maradona, met de selectie en sportieve haanlogo's op borsthoogte. U kunt ook de Oost-Duitse trui kopen, het team dat in 1974 wereldkampioen en in 1976 Olympisch goud won, uitsluitend gemaakt van katoen voor maximaal comfort. U kunt gemakkelijk andere mythische truien vinden zoals het Australische tricot, gedragen door legendarische spelers Robbie Slater, Aurelio Vidmar en Graham Arnold, Turkije 2002 Wereldbeker tricot met Hakan Sükür 9, Colombia 1979, Kameroen 1989, Mexico 1980, West-Duitsland 1970, België 1960, Frankrijk 1968 Olympische Spelen en Oostenrijk 1978 Wereldbeker.

Nationale ploeg jassen

Voor al uw winteractiviteiten kunt u kiezen voor warme jassen, versierd met de emblemen van al uw favoriete nationale voetbalteams. U kunt kiezen tussen fleecejacks, bombers en parka's, winddicht of waterdicht, afhankelijk van de weersomstandigheden. Met de nationale teamlogo's van Engeland, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Nederland en Spanje zien ze er precies zo uit als de shirts die je favoriete spelers dragen tijdens de warming-up, presentaties of trainingssessies. Ze zijn verkrijgbaar in volwassen en kindermaten, in heren- en damesmodellen, in onze online shop tegen onklopbare prijzen. Wij bevelen in het bijzonder de volgende modellen aan: Kroatië Fan Jacket, Nike Frankrijk Training Jacket, Duitsland Seasonal Special 2020 Jacket, Spanje Seasonal Special 2020 Bomber en Nike Nederland Tech Pack Zip Jacket.

Blauw trainingspak

Als je een fan bent van het spel en ons nationale team, hebben we je gedekt. Wij hebben een mooie selectie van hun officiële trainingsspullen samengesteld om je te helpen nog beter en gemotiveerder te worden. Deze truien, shorts, trainingstops, sweatshirts en trainingsbroeken van het Franse nationale elftal voor heren, dames en kinderen zijn verkrijgbaar in klassieke en slanke pasvorm en zijn gemaakt van zachte, lichte en zachte stoffen die zorgen voor maximaal comfort en bewegingsvrijheid. Ze zijn gemaakt van technische materialen en bieden een uitstekende ventilatie en vochtafvoer, zodat het lichaam droog blijft en tijdens de hele inspanning optimaal presteert. Perfecte combinaties van comfort en prestaties voor een lage prijs.

Accessoires en kleding voor fans van de nationale ploeg

Winkel ook voor fanaccessoires en kleding om je team op straat of op de tribune te steunen. Draag de kleuren van je land tijdens internationale kampioenschappen of vriendschappelijke wedstrijden door met een van deze vlaggen van Kameroen, Chili, Engeland, Turkije, Ivoorkust, Ierland, Oekraïne, de VS, Oostenrijk en vele anderen te zwaaien tijdens de wedstrijden. Er zijn ook sjaals verkrijgbaar in de kleuren van Portugal, Duitsland, Brazilië, Tunesië, Colombia, Spanje, Zwitserland, Frankrijk en andere topteams.

U kunt ook kiezen voor de meest gebruikelijke manier voor een supporter om zijn steun te betuigen. Trakteer uzelf op een van deze lifestyle poloshirts en t-shirts, versierd met de logo's en kleuren van de Blauwen, Nederland, Kameroen, Engeland en Portugal. Ze zijn gemaakt van uiterst zachte en ademende stof en bieden maximaal comfort en koelte in de warme atmosfeer van de tribunes. Een pet met het embleem van uw team maakt uw outfit compleet en beschermt u tegen zonnebrand.