Wandelen

Hardlopen is een discipline die een goede uitrusting en vooral schoenen vereist. adidas, Nike of Asics met zijn beroemde Gel-Kayano...Vind modellen hardloopschoenen speciaal voor vrouwen en evolueer in comfort op de weg en op de baan!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Betrouwbare dames hardloopschoenen

Of het nu gaat om wedstrijden of trainingen, vrouwelijke hardlopers hebben de juiste schoenen nodig om op elke ondergrond comfortabel te lopen. Daarom ontwikkelen merken als adidas, Nike en Asics schoenen van hoge kwaliteit voor vrouwelijke hardlopers. Toegang tot modellen die geschikt zijn voor zowel korte als lange runs. Endat alles voor een onverslaanbare prijs .

Paren voor alle lopers

Schoenen gemaakt voor hardlopen

Hou je van hardlopen? Veel mensen die niet genoeg weten over de wereld van het hardlopen denken ten onrechte dat een eenvoudig paar gewone sportschoenen volstaat om te oefenen. Om onnodig ongemak te voorkomen, is het zeer belangrijk om hardloopschoenen te dragen voor hardlopen op oppervlakken zoals wegen en paden. Het moet gezegd dat de modellen die hardlopers tegenwoordig dragen weinig gemeen hebben met de leren sportschoenen van vroeger. In de loop der jaren hebben fabrikanten van apparatuur voortdurend nieuwe technologieën ingebouwd om elk element van hun schoenen te verbeteren. Deze schoenen zijn bestudeerd op alle aspecten: comfort, pronatie, demping, supinatie, gewicht, enz.

Alles over Asics schoenen

Het in 1949 opgerichte Japanse merk is in de hardloopwereld zo bekend geworden dat het nu een echte referentie is. Altijd in de voorhoede van de technologie, is het erin geslaagd zich te onderscheiden van zijn concurrenten dankzij zijn innovaties. En als er één aspect is waar het merk voorop loopt, dan is het wel op het gebied van demping. Asics is een pionier in het gebruik van gel in de zolen van haar schoenen om een optimale schokabsorptie te garanderen. Hij heeft ook grote vooruitgang geboekt op het gebied van aerodynamica. Tot de topmodellen behoren de Gel-Kayano, Gel-Quantum en Jolt. Weet je het niet zeker? U kunt kiezen voor de GEL-KAYANO™ 27 en profiteren van optimaal comfort en ondersteuning. Dit model is ontworpen voor overpronatie en bevat daarom de DYNAMIC DUOMAX™ technologie om de voet te ondersteunen en de stabiliteit te verbeteren. De tussenzool maakt ook gebruik van SPACE TRUSSTIC™ technologie, die stabiliteit biedt en het totale gewicht vermindert om een soepelere overgang tussen demping en boost te bevorderen.Tot slot is er GEL™ technologie demping in de achter- en voorvoet. Koop dit paar tegen een gereduceerde prijs en kom gemakkelijker door de kilometers heen terwijl u in groot comfort bent. Wil je meer opties? Kies dan voor de GEL-QUANTUM 360™ 5! Deze biedt een verhoogde schokdemping en een soepelere pas dankzij de gecombineerde werking van de GEL™-technologie en het TRUSSTIC SYSTEM™ in de middenvoet. Maar u kunt ook de voorkeur geven aan de Jolt 2 hardloopschoen voor dames , dieeen tussenzool met EVA-schuimdemping heeft die een betere stabiliteit garandeert.Bovendien zorgt het ademende mesh voor een betere ventilatie van je voeten. Overtuigd? Koop dit comfortabele en duurzame paar voor de beste prijs.

Hoe zit het met adidas schoenen?

Het merk met de drie strepen is momenteel een van de giganten op de hardloopschoenenmarkt. Sinds enkele jaren innoveert en ontwikkelt het voortdurend revolutionaire technologieën. Aan hen danken we de beroemde Boost energy return technologie: een tussenzool met het vermogen om de kinetische energie van een loper te absorberen en in grotere hoeveelheid terug te geven. Dit heeft de loopschoenenindustrie opgeschud. De paradepaardjes van het merk zijn de ultraboost, de Solar-serie en de FocusBreathein. Heb je inspiratie nodig? U kunt bijvoorbeeld kiezen voorde Ultraboost PB. Met de nieuwste technologie van het merk, is dit paar ontworpen voor meer gevoel en prestaties. Het bovenwerk is voorzien van adidas' lichtste en dunste Celermesh technologie. De tussenzool bestaat voor 100% uit Boost-technologie, waardoor je oneindig veel respons krijgt. Tot slot zorgt de Stretchweb buitenzool van zacht Continental® rubber voor een gecontroleerde rit en uitstekende tractie. Trakteer jezelf op deze schoen voor een speciale prijs. Als u op zoek bent naar een paar schoenen voor uw training, raden wij u de Solar-serie aan, die de Solar Drive, Solar Glide en Solarboost! 3 modellen profiteren van een Boost-zool voor energieteruggave. Maar als het gaat om stabiliteit, ondersteuning en grip, hebben de Solar Glide en Solarboost een streepje voor dankzij de torsiesysteemtechnologie, een Fit Counter-hak en een Continental-buitenzool.

Hoe zit het met Nike schoenen?

Als het gaat om de hardloopschoenenmarkt, kun je onmogelijk om het merk Nike heen. Nike wordt door sommigen beschouwd als de leider op dit gebied en is verantwoordelijk voor veel van de technologieën die in de loop der jaren zijn ontwikkeld. De eerste revolutie die het komma-vormige merk heeft gebracht is de Air-Sole technologie. Hierbij wordt lucht in de zolen van de schoenen gebracht om ze beter te dempen. Tot de doorbraken van Nike behoort ook de Flyknit-technologie: een ultra-ademend gaas dat flexibeler is dan elk ander materiaal. Tot de paradepaardjes van het merk behoren de beroemde Pegasus. DeNike Air Zoom Pegasus 37 W isdaar een goed voorbeeld van .Deze laatste heeft een responsief en snel dempingssysteem dat schokken effectief absorbeert. De Nike React technologie zorgt voor dynamiek en een aanzienlijke energieteruggave. De wafelzool zorgt voor ideale grip en een stevige ondergrond.

Hoe zit het met andere merken?

Naast de grote namen als adidas, Nike en Asics zijn er andere merken als Saucony, New Balance, Mizuno, Under Armour en Reebok. Ze hebben modellen die veel te bieden hebben. Probeer eens de volgende modellen: de Ride 13W of Kinvara 12 W van Saucony, de WARIS B of W HIERRO van New Balance, de Wave Mujin 4 of Wave Ultima 8 van Mizuno, Charged Pursuit van Under Armour of Energy lux 2 van Reebok .