Damessweatshirt met rits Joma R-City

Damessweatshirt met rits Joma R-City

Beginnend op: € 91,03

€ 65,03

-29%
Fleur je nachtelijke trainingen op met het dames sweatshirt met rits Joma R-City: een praktische, comfortabele en 360° reflecterende bondgenoot, perfect voor je rondjes door de stad.

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Damessweatshirt met rits Joma R-City

Damessweatshirt van running. Het is ideaal om je mee te bedekken als je 's nachts door de stad rent, want het heeft 360-graden reflecterende elementen waardoor je vanuit alle hoeken zichtbaar bent. Gemaakt van stretchstof die zich aanpast aan het lichaam en meebeweegt.

Sweatshirt van running voor dames. Een praktisch, comfortabel en lichtgewicht sweatshirt met rits en een uitstekend aanpassingsvermogen. Het is gemaakt van stretchstof en biedt onbeperkte bewegingsvrijheid. Het is ook 360° reflecterend.

Dit sweatshirt heeft een volledige ritssluiting met een beschermende patch om schuren in de nek te voorkomen, en een binnenflap om koude lucht buiten te houden. De opstaande kraag bedekt dit gebied en de bedekte, op maat gemaakte binnennaden voorkomen vervelende wrijving tegen de huid. En om het aanpassingsvermogen van het sweatshirt te optimaliseren, zit er een duimgat in dat het kledingstuk aan het lichaam aanpast en voorkomt dat lichaamswarmte ontsnapt. Er zijn ook twee voorzakken met onzichtbare ritsen. Hierin kun je kleine spullen, zoals sleutels of een mobiele telefoon, comfortabel en veilig opbergen en meenemen.

Wat de constructie betreft, deze is gemaakt van stretchstof die zich aanpast aan de vorm van je lichaam, zodat je je vrij kunt bewegen. Bovendien voert de stof transpiratie af van de huid, zodat deze koel en droog blijft tijdens de training.

Het is ook 360° reflecterend, waardoor het ideaal is voor hardlopen in het donker. De hardloper zal aan alle vier de kanten zichtbaar zijn dankzij de reflecterende elementen op de mouwen, de rugstreep en het Joma logo op de voorkant met hetzelfde effect. Nieuw is dat Joma een al even reflecterende gepersonaliseerde print heeft toegevoegd op de linkermouw. Al deze details zorgen voor een veiligere nachtelijke sessie op running.

  • Ritssluiting
  • Zakken aan de voorkant
  • Elastische, ademende stof
  • Reflecterende details
  • Bewegingsvrijheid
  • 90% Polyester, 10% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901829.100
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene