Horloge voor kinderen Garett Twin

Horloge voor kinderen Garett Twin
€ 83,51
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Horloge voor kinderen Garett Twin

Garett Kids Twin Smartwatch 4G
Waterdichte, modieuze en moderne smartwatch ontworpen voor peuters die zowel op school als tijdens het spelen werkt, dus het is een geweldige keuze voor kinderen met een actieve levensstijl. Het intuïtieve, gebruiksvriendelijke besturingssysteem en 1,4 inch IPS-scherm maken het gebruik veel eenvoudiger en leuker. Dankzij de uitgebreide belfunctie - spraak en video - kunnen ouders op elk gewenst moment contact opnemen met hun kind.

Dubbele camera
De Garett Kids Twin 4G is uitgerust met een dubbele camera. Het overschakelen van de ene naar de andere camera is heel eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. Zo kan je kind bijvoorbeeld gemakkelijk foto's maken van zijn notities op school. Het is een perfecte oplossing voor kinderen die niet te veel elektronische apparaten bij zich hoeven te hebben. Nu kunnen ze avonturen vastleggen en archiveren op de telefoon van hun ouders. Met de gratis app is het heel eenvoudig en foto's uploaden kost maar een paar seconden.

Duurzaam en robuust
Als een smartwatch in gebruik is, kan hij soms worden blootgesteld aan water. Dit kan gebeuren als het regent, of gewoon als er per ongeluk water uit de gootsteen druppelt, daarom is de waterdichte functie zo belangrijk. Garett De Kids Twin 4G voldoet aan de IP67-norm. Dit betekent dat hij bestand is tegen pollen en deeltjes die niet naar binnen kunnen. Een extra voordeel is het verwisselbare bandje, waardoor je het product dat je koopt gemakkelijker kunt personaliseren.

Exacte locatie
Alle ouders willen weten wat er met hun kind gebeurt en er absoluut zeker van zijn dat hij of zij veilig is. Met de smartwatch kun je gerust zijn, want hij gebruikt vier methoden om het apparaat te lokaliseren: GPS, Wi-Fi, LBS en AGPS. Als een van deze methoden faalt, blijven er drie over autres, zodat je je kind gemakkelijk kunt lokaliseren. Een van de grote voordelen van dit model is ook de ondersteuning voor 4G LTE, waardoor je de smartwatch op vrijwel elke locatie op Pologne met het netwerk kunt verbinden.

Eenvoudig te gebruiken
De Garett Kids Twin 4G maakt gebruik van een nieuw intuïtief besturingssysteem, waardoor het product veel eenvoudiger te gebruiken is en zelfs geschikt is voor mensen die nog nooit in aanraking zijn geweest met soortgelijke technologie. Andere voordelen zijn het menu van de smartwatch in het Pools. Dankzij deze faciliteiten is het apparaat heel eenvoudig te gebruiken en levert het geen enkel probleem op. Bovendien kan iedereen de instellingen gemakkelijk aanpassen aan zijn eigen behoeften. Het is de ideale keuze voor je eerste smartwatch!

Eenvoudige, aangename verbindingen
Het hebben van een smartphone is niet altijd een goed idee voor kinderen. Het is makkelijk om het te verliezen of in een rugzak te laten zitten terwijl ze aan het spelen zijn, waardoor ze niet constant in contact kunnen zijn met hun kind. In zulke situaties is een smartwatch met oproepondersteuning een grote hulp en maakt het veel eenvoudiger om te communiceren met het kind, dat nu gemakkelijk de inkomende oproep kan ontvangen. Bovendien kun je met Garett Kids Twin 4G niet alleen spraakoproepen beantwoorden, maar ook videogesprekken. Controleer wat je kind aan het doen is en of het in gevaar is.

Veiligheid op de eerste plaats
De veiligheid van uw kind wordt niet alleen verzekerd door de functies met betrekking tot de exacte locatie of het beantwoorden van oproepen, maar ook doorautres de nodige uitbreidingen. Met de optie GEOfencing kun je een gebied aanwijzen waarbinnen de gebruiker van de smartwatch zich mag bewegen. Zodra hij of zij het aangewezen gebied verlaat, ontvang je snel een bericht om je dat te laten weten. Controle op afstand geeft je een beter inzicht in wat je kind aan het doen is. In geval van nood kan hij echter de SOS-knop gebruiken, waarmee hij onmiddellijk de hulp inroept die hij op dat moment nodig heeft.

Je kind helpen een gezond en actief leven te leiden
Met een goede smartwatch kun je niet alleen je kind veilig houden, maar ook zijn of haar levensstijl in de gaten houden. De functie voor het monitoren van de slaapkwaliteit zal in dit opzicht uitstekend zijn, omdat het gemakkelijker wordt om rust te plannen en deze te gebruiken voor een betere regeneratie van het lichaam. Bovendien is de stappenteller een uitstekende manier om je vooruitgang te meten tijdens cyclische wandelingen. Door veranderingen in het aantal genomen stappen te controleren, kun je jezelf gemakkelijk nieuwe uitdagingen stellen, aangepast aan de huidige gebruiker.

Ook handig op school
De smartwatch is uitgerust met een aantal functies die niet alleen tijdens het spelen, maar ook in het onderwijs gebruikt zullen worden. Een daarvan is een rekenmachine waarmee je eenvoudige berekeningen kunt uitvoeren, wat veel praktischer is dan wanneer je hiervoor een apart apparaat gebruikt. Het zal zeker van pas komen tijdens de lessen op school. Een eenvoudig rekenspel zal kinderen ook helpen om wiskundige kennis op te doen. Aan de andere kant zorgt een luidruchtige wekker ervoor dat je kind 's ochtends niet meer hoeft op te staan om naar school te gaan, waardoor hij niet langer het excuus heeft dat hij zich heeft verslapen en te laat is gekomen!

Duurzame batterij
Alledaagse apparaten, zoals de innovatieve smartwatch, moeten een duurzame batterij hebben. Bovendien moet het opladen relatief snel gaan rapide, zodat er geen gaten vallen. De Garett Kids Twin 4G heeft een batterij van 800 mAh, wat veel krachtiger is dan de batterijen in vergelijkbare producten, die een capaciteit van ongeveer 500 mAh hebben. Dit vertaalt zich in een grotere autonomie en zorgt ervoor dat het apparaat niet willekeurig ontlaadt. Kies voor dit innovatieve model, dat de hoogste functionaliteit combineert met functies die het dagelijks leven eenvoudiger maken.

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 85176200-TWIN_4G_ROZO
Kleur roze
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior