Motorjas RST Axiom Airbag

Motorjas RST Axiom Airbag

Beginnend op: € 302,45

€ 199,75

-34%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 302,45

€ 199,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjas RST Axiom Airbag

De democratisering van de airbagtechnologie was onze enige doelstelling toen we enkele jaren geleden begonnen met de ontwikkeling van ons gamma geïntegreerde airbags. Het Axiom jack is de belichaming van deze ambitie: het is ontworpen voor de alledaagse motorrijder die zijn motor gebruikt als vervoermiddel, niet als hobby, en daarom alle bescherming wil hebben die hij nodig heeft zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn uitrusting.

De jas is gemaakt van duurzaam MaxTex en heeft een vaste, ademende SinAqua waterdichte voering en een vaste mesh voering die samen een fantastisch niveau van waterdichtheid en ademend vermogen bieden. Dit wordt aangevuld met reflecterende details, waterdichte zakken en elastische aanpassingen in de taille om het jack aan te passen aan de lichaamsvorm van de rijder.

De jas is CE Level AA gecertificeerd en is voorzien van CE Level 1 protectie op de schouders en ellebogen, TPU schouderversterkingen en reflecterende details voor zichtbaarheid en bescherming. Voeg daarbij de In&motion Airbag technologie voor extra bescherming en de Axiom wordt een premium Airbag jas die het hoogste veiligheidsniveau biedt aan alle rijders.

Gebruik het 360° ritssysteem om het jack aan elke broek te bevestigen RST.

Extra informatie

Merk RST
Fabrikant SKU 80002980
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Waterdicht

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten