Damesketting Adore 5489670 [Grootte 25 cm]

Damesketting Adore 5489670 [Grootte 25 cm]

€ 64,53

€ 37,61

-42%
Versterk je vrouwelijke schoonheid met de Adore 5489670 halsketting, een elegant en verfijnd sieraad met een uniek ontwerp en onberispelijke afwerking.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesketting Adore 5489670

De Adore 5489670 halsketting is een elegant, verfijnd sieraad dat is ontworpen om de schoonheid van een vrouw te benadrukken. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking voegt het een vleugje glamour toe aan al je outfits.

Deze ketting is gemaakt door het beroemde merk Adore en is een echt modejuweel. De nom, "Adore", weerspiegelt perfect de passie en liefde die je voelt als je het draagt. Het is een symbool van zelfliefde en eigenwaarde, waarden die het merk dierbaar zijn.

Deze ketting is speciaal ontworpen voor vrouwen, met bijzondere aandacht voor elk detail. Het delicate, vrouwelijke ontwerp maakt het de perfecte accessoire voor elke gelegenheid, van een chique avondje uit tot een casual dagje uit.

De materialen die gebruikt zijn om deze ketting te maken zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen duurzaamheid en weerstand. Het gebruikte metaal is hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor tous, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Bovendien voegt de zorgvuldige afwerking een onvergelijkbare schittering en glans toe aan dit sieraad.

De hanger van de ketting is voorzien van een kristallen hart, een symbool van eeuwige liefde en vrouwelijkheid. De strass-details voegen een vleugje schittering en verfijning toe. De ketting is ook verstelbaar en past dus bij alle lichaamsvormen.

Het dragen van de Adore 5489670 damesketting voegt niet alleen een vleugje glamour toe aan je outfit, maar brengt ook een krachtige boodschap over: zelfliefde en zelfvertrouwen. Geef het cadeau aan een speciale vrouw in je leven, of verwen jezelf door het toe te voegen aan je eigen sieradencollectie.

Kortom, de Adore 5489670 damesketting is een prachtig sieraad van hoge kwaliteit dat alle vrouwen zal aanspreken die op zoek zijn naar een verfijnd, vrouwelijk accessoire. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie en laat je betoveren door zijn tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5489670
Kleur roze
Kleur Roos
Maat 25 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene