Gestreept shirt Gant Reg Archive Oxford

Gestreept shirt Gant Reg Archive Oxford
Beginnend op: € 131,08
Gestreept overhemd Gant Reg Archive Oxford: de tijdloze elegantie van het merk Gant binnen handbereik. Ontdek nu onze collectie Oxford!
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 131,08
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gestreept shirt Gant Reg Archive Oxford

Het Gant Reg Archive Oxford gestreepte overhemd is een must-have voor de garderobe van elke man. Met zijn tijdloze streeppatroon en klassieke snit is dit overhemd zowel elegant als casual. Gemaakt door het beroemde merk Gant, belichaamt het perfect de tijdloze, verfijnde stijl van het merk.

Dit overhemd is gemaakt van hoogwaardige oxford stof en is zowel licht als duurzaam. Het heeft een button-down kraag en verstelbare manchetten voor een perfecte pasvorm. De fijne strepen voegen een vleugje verfijning toe aan dit overhemd, waardoor het een perfecte keuze is voor alle gelegenheden.

Of je het nu naar kantoor draagt met een nette broek of in het weekend met een casual jeans, dit gestreepte overhemd Gant Reg Archive Oxford zal je nooit teleurstellen. Het veelzijdige ontwerp maakt het een ideale keuze voor alle seizoenen. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en behoudt het zijn vorm en kleuren, zelfs na vele wasbeurten.

Naast de tijdloze stijl is dit Gant shirt ook een duurzame keuze. Het merkengage gebruikt kwaliteitsmaterialen en produceert zijn producten ethisch. Door in dit overhemd te investeren, voeg je niet alleen een kledingstuk van hoge kwaliteit toe aan je garderobe, maar steun je ook een bedrijf dat zich inzet voor verantwoorde praktijken.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je stijl met het gestreepte overhemd Gant Reg Archive Oxford. Of je nu naar je werk gaat of in je vrije tijd, dit overhemd is een veilige, tijdloze keuze die nooit uit de mode raakt. Dus ga je gang en koop dit overhemd van topkwaliteit om je stijlvolle en casual look compleet te maken.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 3240086-113
Kleur eierschaal
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene