Dames mackintosh Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede

Dames mackintosh Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede
Beginnend op: € 211,75
Blijf zelfs in de regen stijlvol met de Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede mackintosh voor dames. De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 211,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames mackintosh Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede

Ontdek de dames mackintosh Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede, een must-have voor alle moderne, elegante vrouwen. Deze mackintosh is ontworpen door het beroemde merk Stutterheim en combineert stijl en functionaliteit.

Deze mackintosh is gemaakt van een lichtgewicht stof suède en is ideaal voor regenachtige dagen. De waterdichtheid beschermt je tegen de elementen, terwijl de lichtheid betekent dat je hem de hele dag comfortabel kunt dragen.

Het ontwerp van de Mosebacke is geïnspireerd op de traditionele mackintosh die Zweedse vissers droegen. Met zijn rechte snit en mid-dij lengte past hij bij alle lichaamsvormen en met versterkt het vrouwelijke silhouet. Bovendien voegt de kleur suède een vleugje originaliteit en verfijning toe aan je outfit.

Maar de Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede damesmackintosh is niet alleen mooi en praktisch. Hij is ook milieuvriendelijk, want hij is volledig met de hand gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen.

Of je nu naar je werk gaat, de stad in of naar buiten, deze mackintosh is je bondgenoot tegen de elementen. De tijdloze stijl betekent dat je hem jaar na jaar kunt dragen, zonder dat hij ooit uit de mode raakt.

Laat de regen je dag niet bederven en kies voor de Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede dames mackintosh om stijlvol en beschermd te blijven in alle omstandigheden. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Stutterheim om een vleugje stijl aan je garderobe toe te voegen.

Extra informatie

Merk Stutterheim
Fabrikant SKU 3223-3001
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1