Vrouwenblouse Soaked in Luxury Susie

Vrouwenblouse Soaked in Luxury Susie

Beginnend op: € 100,78

€ 34,00

-66%
De blouse Soaked in Luxury Susie: een must-have in damesmode voor een elegante en trendy look voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,78

€ 34,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse Soaked in Luxury Susie

De Soaked in Luxury Susie damesblouse is een echt juweel van Soaked in Luxury. Deze blouse is speciaal ontworpen voor de moderne, elegante en verfijnde vrouw. Met zijn unieke ontwerp en verfijnde details is hij perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden.

Deze blouse is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De lichtgewicht, ademende stof vormt zich perfect naar de vorm van het lichaam en verbetert het vrouwelijke silhouet. De snit is ook zeer flatterend, met licht pofmouwen en een elegante kraag.

Het Soaked in Luxury patroon staat symbool voor elegantie en verfijning. Het voegt een unieke stijl toe aan deze blouse, waardoor hij nog specialer en begeerlijker wordt. Je zult niet onopgemerkt blijven met dit exclusieve modestuk.

De Soaked in Luxury Susie damesblouse is een echte investering in je garderobe. Veelzijdig en tijdloos, het kan gedragen worden met een geklede broek voor een professionele look look of met een jeans voor een meer casual stijl. Hij past bij alle lichaamsvormen en is geschikt voor alle vrouwen.

Door voor deze blouse te kiezen, kies je voor kwaliteit en originaliteit. Soaked in Luxury is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kleding en unieke ontwerpen. Met deze blouse maak je zeker een opvallende indruk en val je op met je stijl.

Dus ga je gang en voeg de Soaked in Luxury Susie damesblouse toe aan je kledingcollectie. Hiermee ben je altijd elegant en trendy, ongeacht de gelegenheid. Verwen jezelf met deze kleine luxe en laat je verleiden door dit must-have stuk damesmode.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407513-302527
Kleur gouden dieren pailletten
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene