Rechter achterderailleurhanger Union gh-164

Rechter achterderailleurhanger Union gh-164
€ 17,42
Optimaliseer je stedelijke fietsprestaties met de Union gh-164 rechter achterderailleurhanger. Ontworpen voor een soepele, duurzame werking.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Rechter achterderailleurhanger Union gh-164

De Union gh-164 rechter achterderailleurhanger is een essentieel onderdeel voor elke stadsfietser. Ontworpen door het gerenommeerde merk Union, garandeert dit onderdeel van topkwaliteit optimale prestaties en een lange levensduur voor je fiets.

De Union gh-164 derailleurhanger is gemaakt van robuuste, slijtvaste materialen en is speciaal ontworpen om de ontberingen van het stadsleven aan te kunnen. Of je nu over hobbelige wegen rijdt of obstakels in de stad te lijf gaat, met deze betrouwbare derailleurhanger kun je vol vertrouwen op de pedalen trappen.

Het ergonomische en nauwkeurige ontwerp is eenvoudig te installeren en compatibel met een breed scala aan fietsen. Of je nu een ervaren fietser bent of een beginner, de Union gh-164 derailleurhanger is een veilige keuze voor alle rijniveaus.

Naast zijn uitzonderlijke prestaties valt deze Union derailleurhanger ook op door zijn stijlvolle uiterlijk. Met zijn strakke, moderne ontwerp voegt hij een vleugje stijl toe aan je fiets en verbetert hij tegelijkertijd de prestaties.

De Union gh-164 rechter derailleurhanger is een verstandige investering voor elke fietsliefhebber in de stad. Betrouwbaar, duurzaam en stijlvol, de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een onderdeel van topkwaliteit voor zijn of haar fiets.

Wacht niet langer om je stedelijke fietservaring te verbeteren met de Union gh-164 derailleurhanger. Bestel nu en ervaar zelf waarom dit onderdeel zo populair is bij fietsers over de hele wereld. Geniet van optimale prestaties en onverslaanbare stijl met de Union gh-164 rechter derailleurhanger.

Extra informatie

Merk Union
Fabrikant SKU 280128
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene