Kinder-T-shirt Le Coq Sportif Saison 1 N°2

Kinder-T-shirt Le Coq Sportif Saison 1 N°2
Beginnend op: € 25,21
De must-have voor jonge sportfans! Ontdek het kinder-T-shirt Le Coq Sportif Saison 1 N°2 van het beroemde sportmerk.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinder-T-shirt Le Coq Sportif Saison 1 N°2

Het Le Coq Sportif Saison 1 N°2 T-shirt is een must-have voor jonge sportfans. Ontworpen door het beroemde merk Le Coq Sportif, is dit T-shirt speciaal ontworpen voor kinderen in de categorie junior. Met zijn comfortabele pasvorm en hoogwaardige materialen is het perfect voor sport en vrijetijdsactiviteiten.

Het ontwerp van dit T-shirt is geïnspireerd op seizoen 1 van het merk, met het beroemde haanlogo geborduurd op de borst en het nummer 2 groot gedrukt op de voorkant. De heldere, levendige kleuren geven dit T-shirt een vleugje stijl en moderniteit.

Dit T-shirt is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en biedt de hele dag optimaal comfort. Of je kind nu voetbalt, fietst of door de stad loopt, hij of zij zal zich comfortabel en vrij voelen in dit T-shirt Le Coq Sportif.

Naast praktisch en comfortabel is dit T-shirt ook een ethisch verantwoorde keuze. Le Coq Sportifengage gebruikt duurzame en milieuvriendelijke materialen bij de productie van zijn producten en handhaaft eerlijke arbeidsomstandigheden voor zijn werknemers.

Geef je kind het beste van mode en sport met dit T-shirt Le Coq Sportif. Ze zullen trots zijn om de kleuren en het emblematische logo van dit bekende Franse merk te dragen. Perfect voor sportactiviteiten of gewoon voor een casual look, dit T-shirt zal snel een must-have worden in de garderobe van je kind. Bestel het nu en laat ze hun passie voor sport uiten in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410682
Kleur n.o.w/asfalt
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior