Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Bat N°4

Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Bat N°4
Beginnend op: € 75,63
Laat je passie voor sport zien met het sweatshirt met ronde hals Le Coq Sportif Bat N°4. Ontworpen door het Franse merk Le Coq Sportif.

Niet op voorraad

Beschrijving

Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Bat N°4

Het Le Coq Sportif Bat N°4 sweatshirt met ronde hals is een must-have voor fans van sportkleding. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en is zowel stijlvol als comfortabel, perfect voor elke gelegenheid.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ultiem comfort dankzij de relaxte pasvorm en ronde hals. Het heeft ook fijne afwerking en subtiele details die een vleugje verfijning toevoegen aan je look.

Het ontwerp van dit sweatshirt is geïnspireerd op de sportwereld, met het beroemde Le Coq Sportif-logo op de borst geborduurd. Het is ook voorzien van het getal 4, een symbool van teamgeestesprit en doorzettingsvermogen, dat ook te vinden is op de shirts van het voetbalteam France.

Of je nu een sportfan bent of gewoon op zoek naar iets comfortabels en stijlvols, het Le Coq Sportif Bat N°4 sweatshirt met ronde hals is de perfecte keuze. Het past gemakkelijk bij elke stijl, van casual tot gekleed look.

Verwen jezelf nu met dit sweatshirt van hoge kwaliteit en voeg een vleugje chic toe aan je garderobe. Mis de kans niet om een product te bezitten van Le Coq Sportif, het symbool van Franse knowhow en elegantie. Bestel het nu en geniet van het beste in sportkleding.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410257
Kleur n.o.w/lapis blauw
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene