Hoodie Le Coq Sportif Bat N°1

Hoodie Le Coq Sportif Bat N°1
Beginnend op: € 90,75
Het sweatshirt met capuchon Le Coq Sportif Bat N°1, een onmisbaar sportartikel van het beroemde Franse merk.

Niet op voorraad

Beschrijving

Hoodie Le Coq Sportif Bat N°1

De hoody Le Coq Sportif Bat N°1 is een must-have voor elke sportgarderobe. Gemaakt door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif vertegenwoordigt deze sweater de perfecte balans tussen stijl en comfort. Met zijn elegante ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit is het de ideale keuze voor sport- en modeliefhebbers.

De hoodie is voorzien van het beroemde Le Coq Sportif-logo, een symbool van kwaliteit en authenticiteit. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat iedereen zijn eigen unieke stijl kan vinden. De zachte, warme katoenmix biedt ultiem comfort, ideaal voor de koudere dagen.

Het sweatshirt heeft ook een verstelbare capuchon en kangoeroezak, wat het kledingstuk een praktisch en functioneel tintje geeft. Of je nu traint op het veld of thuis ontspant, dit sweatshirt houdt je warm en comfortabel en geeft je een trendy look.

Le Coq Sportif is een merk datesprit sport en passie voor sport promoot. Met het sweatshirt met capuchon Bat N°1 draag je de waarden van het merk met trots en sluit je je aan bij de community van Le Coq Sportif fans.

Of je nu een doorgewinterde sporter bent of een fashionista, de Le Coq Sportif Bat N°1 hoody zal je bondgenoot zijn voor elke gelegenheid. Dus wacht niet langer, koop dit kwaliteitssweatshirt en laat trots de iconische Franse stijl van Le Coq Sportif zien.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410255
Kleur scharlaken ibis
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte