Hoodie Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Hoodie Le Coq Sportif Saison 2 N°1
Beginnend op: € 95,79
Het Le Coq Sportif Saison 2 N°1 sweatshirt is een must-have voor sportieve, urban fashion fans. Bekijk het nu!
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 95,79
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Het Le Coq Sportif Saison 2 N°1 sweatshirt met capuchon is een must-have voor alle liefhebbers van sportieve, urban fashion. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en is de perfecte mix van comfort en stijl.

Met zijn strakke design en hoogwaardige afwerking is deze hoody een must-have voor alle seizoenen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en warm aan vanaf het moment dat je hem aantrekt.

De verstelbare capuchon beschermt je tegen kou en wind, terwijl de geribde manchetten en zoom zorgen voor een perfecte pasvorm. Het iconische Le Coq Sportif-logo is op de borst geborduurd, voor een subtiel maar herkenbaar vleugje stijl.

Deze hoodie is ideaal voor alle gelegenheden. Of het nu voor een casual dag thuis is of een wandeling door de stad, hij zal je vergezellen in stijl en comfort. Bovendien past de klassieke snit zich aan alle lichaamsvormen aan en is hij geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Mis de kans niet om een echte modeklassieker te bezitten met de Le Coq Sportif Saison 2 N°1 hoodie. Voeg hem nu toe aan je garderobe en laat je verleiden door zijn comfort en tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410196
Kleur n.o.w/sky captain
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte