Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Essentiels N°4

Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Essentiels N°4
Beginnend op: € 70,58
Ga voor het essentiële met het sweatshirt met ronde hals Le Coq Sportif Essentiels N°4, de must-have voor mode- en sportfans.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 70,58
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met ronde hals Le Coq Sportif Essentiels N°4

Het Le Coq Sportif Essentiels N°4 sweatshirt met ronde hals is een must-have voor mode- en sportfans. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en combineert stijl en comfort voor het beste van twee werelden.

Met zijn ronde hals is dit sweatshirt zowel elegant als casual, perfect voor elke gelegenheid. Het strakke met ontwerp is voorzien van het iconische Le Coq Sportif logo, al meer dan 130 jaar een symbool van kwaliteit en vakmanschap.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht, warm en slijtvast. Of het nu is voor een intensieve trainingssessie of een ontspannen dagje uit, het zal je vergezellen in stijl en comfort.

Dankzij de sobere, tijdloze kleur past hij bij al je outfits. Of je hem nu draagt met een jeans voor een casual look of met een geklede broek voor een chiquere look, dit sweatshirt zal je onmisbare bondgenoot zijn.

Le Coq Sportif is een merk dat wereldwijd bekend staat om zijn expertise op het gebied van sport en mode. Door voor het sweatshirt Essentiels N°4 te kiezen, kies je voor een kwaliteitsproduct dat met zorg en respect voor de waarden van het merk is ontworpen.

Mis dit sweatshirt met ronde hals van Le Coq Sportif Essentiels N°4 niet en voeg het vandaag nog toe aan je garderobe. Je zult er geen spijt van krijgen!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410187
Kleur verticaal voor
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene