Jogging voor kinderen Le Coq Sportif Tri N°1

Jogging voor kinderen Le Coq Sportif Tri N°1
Beginnend op: € 60,50
Als sportievelingen in de dop kies je voor jogging Le Coq Sportif Tri N°1. Ontworpen door een gerenommeerd merk, de ideale keuze voor je jonge kampioenen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Jogging voor kinderen Le Coq Sportif Tri N°1

De jogging kinderschoen Le Coq Sportif Tri N°1 is een ideale keuze voor beginnende jonge atleten. Ontworpen door het beroemde merk Le Coq Sportif, combineert deze jogging stijl en comfort voor kinderen van alle niveaus.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze jogging een comfortabele pasvorm die optimale bewegingsvrijheid biedt. Het elegante, moderne ontwerp is perfect voor kinderen die ook tijdens het sporten in de mode willen zijn.

De jogging Le Coq Sportif Tri N°1 heeft ook technische kenmerken die het een topkeuze premier maken voor jonge sporters. De ademende stof houdt de huid droog en comfortabel tijdens het sporten, terwijl de elastische tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm.

Of je nu gaat hardlopen, voetballen of sporten op school, deze jogging is een veelzijdige keuze die voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende kinderen. Met het iconische Le Coq Sportif logo geborduurd op het been, zal deze jogging ook een vleugje stijl toevoegen aan elke sportoutfit.

Geef je kind het comfort en de stijl die ze nodig hebben met de jogging kids Le Coq Sportif Tri N°1. Verkrijgbaar in verschillende maten voor alle junioren en een must-have voor alle sportactiviteiten. Laat je kind deze topkwaliteit jogging van Le Coq Sportif niet missen.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410150
Kleur sky captain
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior