Junior Hoodie Le Coq Sportif Bat N°1

Junior Hoodie Le Coq Sportif Bat N°1
Beginnend op: € 60,50
De Le Coq Sportif Bat N°1 kinderhoodie voor jonge sportfans, met een klassiek, elegant ontwerp.

Niet op voorraad

Beschrijving

Junior Hoodie Le Coq Sportif Bat N°1

De Le Coq Sportif Bat N°1 kinderhoodie is een must-have voor alle jonge sportfans. Met zijn klassieke, stijlvolle ontwerp is deze hoodie perfect voor kinderen van alle leeftijden. Gemaakt door het beroemde merk Le Coq Sportif, is dit sweatshirt van hoge kwaliteit zowel comfortabel als modieus.

Le Coq Sportif is een iconisch merk in de sportwereld, dat bekend staat om zijn tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. En dit sweatshirt is daarop geen uitzondering. Met het iconische logo geborduurd op de borst en de felle kleuren is het gemakkelijk te herkennen en voegt het een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Deze hoodie is gemaakt voor junioren en is perfect voor actieve kinderen. Of het nu voor een dagje naar school, een familie-uitje of een sportieve activiteit is, hij houdt ze zeker warm en comfortabel en geeft ze een trendy look. De verstelbare capuchon en geribde boorden zorgen voor een perfecte pasvorm en extra bescherming tegen de kou.

De zachte, ademende katoenmix maakt dit sweatshirt comfortabel om de hele dag te dragen. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen de dagelijkse slijtage van kinderen. Deze hoodie is verkrijgbaar in verschillende maten voor junioren en is een ideale keuze voor kinderen die hun liefde voor Le Coq Sportif en sport in het algemeen willen laten zien.

Of je kind nu fan is van voetbal, tennis, rugby ofautres sport, deze Le Coq Sportif Bat N°1 sweater is een must-have. Het is ook perfect als cadeau voor de jonge sportfan in je leven. Wacht dus niet langer en geef je kind het comfort, de stijl en de kwaliteit van Le Coq Sportif met deze Bat N°1 hoodie.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410137
Kleur lapisblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek gekapte