Doel SKLZ Precision Pop [Grootte 121,9 cm]

Doel SKLZ Precision Pop [Grootte 121,9 cm]
€ 55,36
De pop goal-up duurzame precisie, perfect voor warming-up wedstrijden of om passeer- en schiettechnieken onder de knie te krijgen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Doel SKLZ Precision Pop

Het duurzame precisie pop-up doel opent in een oogwenk en creëert een doel aan de ene kant en een schiet- en passeerdoel aan de andere kant. Met grondpennen die het doel stevig op het gras houden, is het doel perfect voor warming-up wedstrijden of om pass- en schietvaardigheden onder de knie te krijgen.

Het duurzame tweezijdige precisie pop-up doel doet zijn naam eer aan en opent in een handomdraai om een doel aan de ene kant en een oefendoel aan de andere kant te creëren. Met grondpennen die het doel stevig op het gras houden, is het doel bestand tegen de zwaarste schoten en perfect voor oefenwedstrijden. Ga naar de kant van het doel en oefen als team of alleen om de coördinatie, timing en techniek te verbeteren. Het Pop-Up precisiedoel wordt geleverd met een handige draagtas en heeft een frame dat gemakkelijk open draait, zodat je het overal snel kunt opstellen voor een wedstrijd of oefensessie. Verkrijgbaar in 3', 4' en 6', de precision pop-up goal stelt spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus in staat om wedstrijden onderweg te spelen en maximaal te oefenen. Ontwikkel het spiergeheugen,endurance en balcontrole die nodig zijn om passen en schieten te verbeteren. Het veelzijdige doel is perfect voor solo- of teamtraining.

  • Duurzaam voetbaldoel en precisiedoel voor opwarmspelletjes of trainingsoefeningen.
  • Door het tweezijdige ontwerp kunnen spelers gemakkelijk van het nauwkeurigheidsdoel naar het doel bewegen.
  • Directe opening en grondpennen voor eenvoudige installatie
  • Twist lock voor snelle demontage en opslag.
  • Lichtgewicht en draagbaar, draagtas inbegrepen
  • Verkrijgbaar in 3', 4' en 6'.

Extra informatie

Merk SKLZ
Fabrikant SKU 235854
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 121,9 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd