Badmintonracket Victor Auraspeed 33H C

Badmintonracket Victor Auraspeed 33H C

€ 130,02

€ 81,00

-38%
Geef je spel een boost met het Victor Auraspeed 33H C racket. Power, snelheid en precisie gegarandeerd dankzij de geavanceerde technologie.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Badmintonracket Victor Auraspeed 33H C

De sneeuwschoenen uit de Auraspeed serie richten zich opaccent op kracht en maximale snelheid. Het zeer aerodynamische structure frame zorgt voor een betere penetratie van de lucht om op elk moment responsiviteit te bieden.


Versnel je spel op elk moment met het Victor Auraspeed 33H racket en zijn semi-rigide handgreepprofiel. Dit racket van 87 gram is responsief en wendbaar en genereert genoeg power om het op te nemen tegen je tegenstanders op court.

Qua materialen maakt dit Victor racket gebruik van hoogwaardig high-modulus grafiet. De 6.8 schacht van de Auraspeed 33H is een essentieel onderdeel van het racket en zorgt voor een meer rapide rendement van het rackethoofd. Victor rust dit racket ook uit met de Free Core handgreep, een synthetisch materiaal dat meer vrijheid biedt aan de schacht voor een maximale hefboomwerking, terwijl het een perfecte wendbaarheid en verbeterde duurzaamheid garandeert.

Wat het rackethoofd betreft, combineert Victor Badminton verschillende belangrijke processen zoals Hard Cored Technology. Door het gebruik van zeer kleine, meerlaagse carbonvezels wordt de feedback van elke slag verbeterd voor een optimaal gevoel. FRS (Fibre Reinforced System) technologie verbetert de stabiliteit van het rackethoofd en het vermogen om hogere spanningen te weerstaan.

Tot slot heeft Victor gekozen voor het Compound-Sword proces en het driedelige rackethoofd. Aan de bovenkant zorgt het uitgevoerde werk voor een lage luchtweerstand voor verbeterde snelheid en zweep. In het midden maakt structure het racket lichter en wendbaarder, terwijl het onderste deel beter bestand is tegen torsie. Het frame van de victor Auraspeed 33H is dunner dan het gemiddelde (Ultra Thin Frame) en biedt een betere acceleratie en actie dankzij een betere luchtpenetratie.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 202126
Kleur blauw/rood
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene