Waterschoenen voor kinderen Playshoes Dino Allover

Waterschoenen voor kinderen Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 17,13

€ 13,17

-23%
Ontdek Playshoes Dino Allover kinderwaterschoenen, perfect voor veilig plezier in het water.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,17

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterschoenen voor kinderen Playshoes Dino Allover

Playshoes Dino Allover kinderwaterschoenen zijn een onmisbaar accessoire voor kinderen die graag plezier maken in het water. Ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, zijn deze laarsjes speciaal gemaakt voor junioren en bieden een perfecte pasvorm en optimaal comfort. Deze laarsjes hebben een leuk ontwerp met dinosaurussen erop gedrukt en zijn zowel praktisch als leuk.

Deze waterlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn sterk en duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor intensief gebruik. Ze zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de praktische klittenbandsluiting. Bovendien zijn ze licht en flexibel en bieden ze volledige bewegingsvrijheid tijdens wateractiviteiten.

Playshoes Dino Allover waterlaarzen zijn niet alleen comfortabel en praktisch, ze bieden ook maximale bescherming voor de voeten van je kind. De antislipzool zorgt voor optimale grip op natte oppervlakken en voorkomt gevaarlijke glijpartijen. Ze beschermen de voeten ook tegen kleine steentjes en autres scherpe voorwerpen die op de bodem van het water kunnen liggen.

Deze slippers zijn het ideale accessoire voor strandvakanties, uitstapjes naar het zwembad of gewoon spelen in de tuin met een tuinslang. Ze zorgen ervoor dat je kind in alle veiligheid kan genieten van alle wateractiviteiten. Bovendien zal het kleurrijke, leuke ontwerp je kind in verrukking brengen, dat ze bij elke gelegenheid graag zal dragen.

Kortom, Playshoes Dino Allover waterlaarzen voor kinderen zijn de perfecte keuze voor actieve kinderen die van wateravonturen houden. Met hun comfort, duurzaamheid en bescherming zijn ze een must-have voor buitenactiviteiten. Wacht niet langer en trakteer je kind op deze unieke en praktische laarsjes voor urenlang plezier in het water.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174926-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1