Dameslaarzen Buffalo Cade Lace Up Hi

Dameslaarzen Buffalo Cade Lace Up Hi

Beginnend op: € 121,00

€ 75,95

-37%
Ontdek de unieke stijl van Buffalo Cade Lace Up Hi enkellaarsjes voor dames, die elke outfit een trendy touch geven.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 75,95

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Buffalo Cade Lace Up Hi

Buffalo Cade Lace Up Hi dames enkellaarsjes zijn elegante, trendy schoenen die een vleugje stijl toevoegen aan elke outfit. Met hun moderne design en gerenommeerde merk Buffalo zijn deze laarsjes perfect voor vrouwen die zich willen onderscheiden van de massa.

Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden optimaal comfort terwijl ze slijtvast en duurzaam zijn. De vrouwelijke vorm en tijdloze zwarte kleur maken ze een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid.

De veter voegt een vleugje charme toe aan deze laarzen, terwijl de ritssluiting aan de zijkant ze gemakkelijk aan te trekken maakt. Met hun halfhoge hak bieden deze laarzen de perfecte balans tussen elegantie en comfort.

Of je ze nu draagt bij een jurk, rok of broek, deze Buffalo enkellaarsjes maken je outfit zeker in stijl af. Door hun unieke design en gerenommeerde merk zijn ze een ideale keuze voor vrouwen die een originele en trendy look willen creëren.

Mis de kans niet om deze dameslaarsjes Buffalo Cade Lace Up Hi te kopen en voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie. Je zult er geen spijt van krijgen!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1622455
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene