Dameslaarzen Buffalo Flora Chelsea Lo - Vegan Nappa

Dameslaarzen Buffalo Flora Chelsea Lo - Vegan Nappa

Beginnend op: € 131,08

€ 81,93

-38%
Kies voor ethische stijl met Buffalo Flora Chelsea Lo - Vegan Nappa enkellaarsjes voor dames. Chique en milieuvriendelijk.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dameslaarzen Buffalo Flora Chelsea Lo - Vegan Nappa

Buffalo Flora Chelsea Lo - Vegan Nappa enkellaarsjes voor dames zijn een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Deze enkellaarsjes zijn ontworpen door het beroemde merk Buffalo en combineren stijl en comfort voor elke dag.

Door hun ontwerp Chelsea, met elastisch enkelstuk, zijn ze gemakkelijk aan te trekken en bieden ze perfecte ondersteuning voor een trendy, casual look. De tijdloze zwarte kleur past perfect bij elke outfit, of het nu voor een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden.

Deze laarzen zijn ook milieuvriendelijk, want ze zijn volledig gemaakt van hoogwaardig vegan nappaleer. Je kunt dus genieten van een ethisch verantwoorde stijl zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en duurzaamheid van je schoenen.

De rubberen zool zorgt voor optimale grip om veilig te lopen, terwijl de zachte stoffen voering ongeëvenaard comfort voor je voeten biedt.

De dames enkellaarsjes van Buffalo Flora Chelsea Lo - Vegan Nappa zijn een must-have voor vrouwen die geven om hun stijl en hun impact op het milieu. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1622356
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene