Damessandalen Buffalo Sol Tss Glam - Vegan Glitter

Damessandalen Buffalo Sol Tss Glam - Vegan Glitter

Beginnend op: € 90,65

€ 63,45

-30%
Schitter deze zomer met Buffalo Sol Tss Glam damessandalen, 100% veganistisch en met glitters voor een ethische en glamoureuze look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,65

€ 63,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Sol Tss Glam - Vegan Glitter

De Sol Tss Glam sandalen van Buffalo zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Deze veganistische sandalen met glitters zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en zijn een must-have voor het zomerseizoen.

De glinsterende pailletten geven elke outfit een vleugje glamour, terwijl het elegante, vrouwelijke ontwerp ze perfect maakt voor elke gelegenheid. Of je ze nu draagt voor een dagje aan het strand of een avondje uit in de stad, deze sandalen zijn een echte aanwinst voor je garderobe.

De sandalen van Sol Tss Glam zijn niet alleen ultra, ze zijn ook milieuvriendelijk dankzij hun veganistische samenstelling. Ze zijn gemaakt zonder dierlijke productenorigine en zijn perfect voor wie mode en ethiek wil combineren.

Het merk Buffalo staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel comfortabel als duurzaam. Je kunt ze de hele zomer dragen zonder je zorgen te maken dat ze beschadigen.

De rubberen zool biedt perfecte grip om veilig te lopen, terwijl het verstelbare enkelbandje zorgt voor optimale ondersteuning voor maximaal comfort. Zo kun je optimaal van je dag genieten zonder het minste ongemak.

Buffalo Sol Tss Glam damessandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Of je nu brede of dunne voeten hebt, je vindt de perfecte maat voor jou.

Voeg een vleugje glamour en ethiek toe aan je garderobe met Buffalo Sol Tss Glam - Vegan Glitter sandalen. Deze sandalen zijn veel meer dan alleen een modeaccessoire, ze zijn een weerspiegeling van je stijl en je waarden. Dus wacht niet langer en trakteer jezelf op deze must-have sandalen voor een trendy, verantwoorde zomer.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1602244
Kleur zwart/zilver
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene