Damessandalen Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber

Damessandalen Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber

Beginnend op: € 80,57

€ 51,60

-36%
Ontdek het comfort en de stijl van onze damessandalen Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber, ontworpen voor de moderne vrouw.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,57

€ 51,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber

Ontdek Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber damessandalen, een must-have voor alle eco-bewuste fashionista's! Met hun elegante ontwerp en veganistische rubberen constructie zijn deze sandalen zowel trendy als milieuvriendelijk.

Gemaakt door het beroemde merk Buffalo, bekend om zijn expertise en inzet voor duurzame ontwikkeling, zijn deze sandalen de perfecte aanvulling op al je zomerse outfits. Of je ze nu draagt met een lichte jurk, denim shorts of zelfs een vloeiende broek, ze zullen een vleugje stijl en comfort toevoegen aan je look.

Dankzij het veganistische rubberen ontwerp zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst comfortabel. Geen blaren of warme voeten meer, deze sandalen vormen zich perfect naar de vorm van je voeten voor optimaal comfort, de hele dag lang.

Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber damessandalen zijn ook zeer veelzijdig. Of je nu op vakantie gaat naar het strand, de stad in voor een dagje shoppen of zelfs voor een avondje uit op het terras, ze zijn perfect voor elke gelegenheid. Hun rubberen zool biedt perfecte grip, zelfs op de gladste oppervlakken, voor maximale veiligheid bij elke stap.

En voor wie het nog modieuzer wil: look. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren, van klassiek zwart tot pastel rose en marineblauw. Je vindt zeker een paar dat bij jouw stijl past!

Of je nu fan bent van ethische mode of gewoon op zoek bent naar een comfortabel en stijlvol paar sandalen, Buffalo Eve Sol - Vegan Rubber damessandalen zijn gemaakt voor jou. Dus voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1602223
Kleur crème
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene