Korte Alpha Industries Battle

Korte Alpha Industries Battle

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

-20%
De Battle Alpha Industries shorts zijn een must-have voor mannen die op zoek zijn naar trendy, functionele shorts. Bekijk ze nu!

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Korte Alpha Industries Battle

De Battle Shorts van Alpha Industries zijn een must-have voor elke man die op zoek is naar een stijlvolle en functionele korte broek. Deze normale shorts met rechte pijpen zijn gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een goed ademend vermogen, zelfs op de warmste dagen.
Een van de kenmerken van de Battle Shorts is het cargo ontwerp, met in totaal 8 cargo zakken in verschillende maten. Deze zakken bieden voldoende opbergruimte voor al je essentials, waardoor ze perfect zijn voor buitenactiviteiten of gewoon om boodschappen te doen in de stad. De zakken zijn voorzien van praktische drukknopen om je spullen altijd veilig op te bergen.
Voor extra stijl en merkherkenning is de Battle Short voorzien van een vlaglabel op de klep van de linker cargo zak. Dit kleine detail voegt een vleugje originaliteit toe aan de short en met benadrukt het kwaliteitsvakmanschap waar Alpha Industries bekend om staat.
De short heeft ook een riemlus, zodat je je look gemakkelijk kunt uitbreiden en personaliseren. Of je nu de voorkeur geeft aan een casual of meer verfijnde stijl, deze korte broek kan gemakkelijk op- of afgekleed worden voor elke gelegenheid.
Een ander kenmerk van de Battle Short is de versleten look. De versleten details geven deze shorts een moeiteloos coole en stoere look, waardoor ze een veelzijdige toevoeging aan je garderobe zijn. Ze kunnen worden gecombineerd met een eenvoudig t-shirt en sportschoenen voor een casual look in het weekend, of opgedirkt met een overhemd met knopen en loafers voor een meer gepolijst ensemble.
Concluderend is de Battle Short van Alpha Industries een stijlvolle en praktische keuze voor mannen die op zoek zijn naar een comfortabele en veelzijdige korte broek. Met een normale rechte pasvorm, duurzame katoenen stof en meerdere zakken cargo is deze korte broek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne man. Of je nu op avontuur gaat of gewoon op zoek bent naar een upgrade van je casual garderobe, deze shorts zullen zeker een vast onderdeel worden van je zomerrotatie.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146251-684
Kleur grijs vintage
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1