Dameslaarzen Bronx New-Americana

Dameslaarzen Bronx New-Americana

Beginnend op: € 241,95

€ 98,54

-59%
Ontdek de trendy Bronx New-Americana dameslaarzen, de perfecte keuze voor een moderne en elegante look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 241,95

€ 98,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Bronx New-Americana

Bronx New-Americana dameslaarzen combineren stijl en comfort voor een moderne en trendy look. Deze laarzen van het beroemde merk Bronx zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een vrouwelijke maar robuuste stijl.

Met hun strakke ontwerp en kwaliteitsleer zijn deze laarzen perfect voor elke gelegenheid. Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een wandeling door de stad, deze laarzen passen bij al je outfits. Door de tijdloze zwarte kleur kun je ze overal bij dragen, van jeans tot rokken en jurken.

Bij de productie van deze laarzen is het comfort niet vergeten. De binnenzool is gewatteerd voor optimale ondersteuning, zodat je ze lange uren kunt dragen zonder moe te worden. Bovendien biedt de rubberen buitenzool perfecte grip voor een veilige, stabiele tred.

Deze laarzen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook extreem duurzaam. Het leer van hoge kwaliteit dat voor de productie is gebruikt, zorgt ervoor dat ze lang meegaan. Je kunt ze meerdere seizoenen dragen zonder dat ze verslijten.

Het merk Bronx staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze laarzen zijn daarop geen uitzondering. De afwerking is onberispelijk en de kleine details, zoals de metalen gespen aan de zijkant, voegen een vleugje originaliteit toe aan deze laarzen.

Of je nu een actieve vrouw bent die op zoek is naar comfortabel schoeisel voor haar drukke dagen of een stijlbewuste fashionista, Bronx New-Americana laarzen zijn echt iets voor jou. Ze zijn de perfecte mix van kwaliteit, comfort en stijl voor een moderne, elegante look in elke situatie. Voeg deze laarzen vandaag nog toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Bronx
Fabrikant SKU 14165-C-3685
Kleur havermelk
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene