Hoodie Alpha Industries Skylab NASA

Hoodie Alpha Industries Skylab NASA

Beginnend op: € 100,83

€ 80,67

-20%

Niet op voorraad

Beschrijving

Hoodie Alpha Industries Skylab NASA

Maak je garderobe compleet met de Skylab NASA Hoody voor heren van ALPHA INDUSTRIES. Deze hoody is niet alleen een fashion statement, maar ook een eerbetoon aan deesprit verkenning van Amerika's eerste Skylab ruimtestation. Het ontwerp en de eigenschappen nodigen je uit om nieuwe grenzen te ontdekken en je stijl naar een hoger niveau te tillen.


Een uniek ontwerp
De Skylab NASA Hoody is verkrijgbaar in de kleurencombinaties wit/blauw en zwart/magenta. Hij maakt deel uit van de limited edition Alpha Industries × NASA Skylab Capsule Collection en is voorzien van prachtige Skylab prints. Deze zorgvuldig ontworpen motieven geven je look een unieke touch.


Comfortabele pasvorm
Met zijn relaxte pasvorm zorgt de Skylab NASA hoodie voor ultiem comfort. De ongevoerde constructie maakt hem licht en ademend, ideaal voor casual dagen en stadsavonturen.


Praktische functies
De hoodie heeft een kangoeroezak die genoeg ruimte biedt voor je spullen en je handen warm houdt. Deze praktische functie geeft de hoodie een functionele en stijlvolle look.


Onderhoudsvriendelijk
De hoodie Skylab NASA kan in de wasmachine worden gewassen voor eenvoudig onderhoud en een langdurige kwaliteit.


Klaar voor de reis?
Net zoals de Skylab-astronauten de grenzen van het bekende verlegden, is deze hoodie ontworpen om jou te inspireren het onbekende te verkennen en je volledige potentieel te ontplooien. De Skylab hoodie van NASA nodigt je uit om de roep van cosmos te beantwoorden en je stijl naar nieuwe hoogten te brengen. Ben jij klaar voor deze buitengewone reis van zelfontdekking?

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 138336-246
Kleur zwart/groen
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene